Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

CĂRBUNE TRANSPORTAT ILEGAL LA BERBEŞTI!

foto arhiva Vocea ValciiUn tânăr care transporta ilegal 700 de kilograme de cărbune a fost prins de oamenii legii, în noaptea de 22 spre 23 ianuarie 2016, în jurul orei 00.15. S-a întâmplat în oraşul Berbeşti, judeţul Vâlcea, iar în momentul în care a fost somat de poliţişti să oprească, şoferul Alexandru P. – 24 de ani, a trecut în trombă pe lângă oamenii legii, aceştia din urmă fiind nevoiţi să plece în urmărirea lui.

Urmărirea a avut loc doar pe o porţiune de 500 de metri, autoutilitară condusă de tânărul de 24 de ani fiind oprită. Astfel, oamenii legii au constatat că Alexandru P. transporta ilegal cărbune lignit, el neavând asupra lui documentele de provenienţă a cărbunelui.

„Întreaga cantitatea de cărbune a fost confiscată şi lăsata în custodia primăriei oraşului Berbeşti, luându-se măsurile legale potrivit legii 12/1990.

De asemenea, poliţiştii au sancţionat contravenţional cu amendă conducătorul auto, pentru încălcarea prevederilor art. 100, alin. 3, lit. f din OUG 195/2002 (nerespectarea semnalelor, indicaţiilor şi dispoziţiilor poliţistului rutier aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu) Rep., respectiv reţinerea permisului de conducere” – susţin poliţiştii din Berbeşti.