Acasă Dezvăluiri BERBEȘTI: Mașină incendiată în stil mafiot de clanul de rromi Senatorul (FOTO)

BERBEȘTI: Mașină incendiată în stil mafiot de clanul de rromi Senatorul (FOTO)

O familie din Berbești este terorizată de clanul de rromi Senatorul. Autoturismul familiei a fost incendiat de către rromi în curtea gospodăriei în noptea de 11/12 august 2020, în timp ce toată familia dormea în casă. Conflictul dintre rromi și capul familiei este unul mai vechi, din luna iunie a.c. când bărbatul a ajutat o tânără traficată de acești rromi să fugă.
”Tot orașul Berbești este terorizat de această bandă de infractori veniți din străinătate, iar poliția nu face mare lucru. Eu am intrat în conflict cu ei atunci când m-am văzut nevoit să ajut o tânără traficată de ei să scape din ghearele lor. Cazul tinerei este instrumentat de DIICOT. Practic, fata a reușit să fugă din garsonieră, a tot bătut pe la uși în bloc până când i-a deschis o bătrână. De pe mobilul doamnei m-a sunat fata disperată. Recunosc că inițial am ezitat dar m-am gândit că am și eu copii.
Am reușit să iau fata în mașină și să plec cu ea, dar țiganii m-au urmărit și chiar m-au lovit intenționat. În acest caz, există un dosar la poliție pentru distrugere. De atunci au pata pusă pe mine”, poveștește bărbatul a cărui mașină a ars ca o torță sub privirele sale neputincioase.

”Tati, tati ne dau foc! Ne omoară”

Prima care a văzut incendiul provocat a fost fetița familiei în vârstă de 8 ani, care și-a strigat imediat părinții.
”Noi am fost plecați câteva zile la mare și la o oră după ce ne-am intors, fiind obosiți, am adormit. Ne-am trezit atunci când fetița a început să țipe că luăm foc. Am sărit imediat, am sunat la 112, însă vă rog să mă credeți că nu mai putem trăi în această teroare permanentă. Aproape zilnic îmi amenință familia ba că o să mă tranșeze pe ca Pian, ba că o să arunce cu acid de baterie pe băiețelul meu, ba că o să o răpească pe soția mea. Pentru toate aceste lucruri există plângeri la poliție”, ne-a mai spus, disperat, bărbatul.

Tânăra traficată prin metoda LoverBoy

În data de 12 iunie, poliţişti din cadrul Serviciului de Combaterea Criminalităţii Organizate Vâlcea, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. Vâlcea, ajutaţi colegi din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale, Serviciul pentru Acţiuni Speciale Vâlcea şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea, au efectuat trei percheziţii domiciliare: două în Berbeşti şi una în Drăgăşani. În urma acestora au fost confiscate mai multe bunuri: laptopuri, telefoane, valută despre care există suspiciunea că ar putea fi contrafăcută şi alte documente, iar suspectul reţinut.
„Din cercetări a reieşit că, în cursul lunii septembrie 2017, o tânără, de 21 de ani, din Berbeşti, ar fi fost transportată la o locuinţă din Lyon, Franţa, sub pretextul că va munci într-o fabrică. În realitate, ar fi fost folosită metoda „Loverboy”. Tânăra ar fi fost lipsită de libertate şi obligată prin violenţe şi ameninţări să practice prostituţia într-o parcare de un tânăr, de 22 de ani, tot din Berbeşti.
La data de 26 mai 2020, cei doi s-au întors în ţară, fiind izolaţi la domiciliul bărbatului din oraşul Berbeşti. În seara zilei de 2 iunie 2020, victima a reuşit să fugă apelând la ajutorul vecinilor. În timpul fugii, bărbatul ar fi intrat cu autoturismul său în autoturismul în care se afla tânăra şi persoana care a ajutat-o, rezultând avarii la autoturismul său (al bănuitului) ce nu i-au mai permis deplasarea, victima reuşind astfel să scape.
De la locuinţele vizate au fost ridicate 12 telefoane mobile, 9 SIM-uri, 2 laptop-uri, o tabletă, 2 bancnote de 500 de euro, posibil false, unelte şi mai multe documente. Tânărul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Vâlcea, iar în urma probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea acestuia pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, în vederea dispunerii de măsuri legale”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.