Acasă Dezvăluiri Bandă de 3 hoţi din locuinţe, prinşi de poliţiştii vâlceni

Bandă de 3 hoţi din locuinţe, prinşi de poliţiştii vâlceni

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Rm. Vâlcea, în colaborare cu cei din cadrul Biroului Criminalistic şi Serviciului de Investigaţii Criminale, au reușit identificarea a 3 bărbați bănuiți de comiterea a 7 infracțiuni de furt

La nivelul I.P.J. Vâlcea, au fost înregistrate în ultimele trei săptămâni un număr de 7 dosare cu autori necunoscuți, constând în 4 fapte de furt din apartamente, două furturi de autoturisme şi un furt din auto.

În urma invetigaţiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea celor 3 bărbați, respectiv 2 bărbați din comuna Galicea și un bărbat din municipiul Rm. Vâlcea, bănuiți de comiterea celor 7 fapte de furt.
În fapt, aceștia pătrundeau în apartamentele persoanelor vătămate, în timp ce proprietarii dormeau și sustrăgeau bani, bijuterii din aur, laptopuri şi telefoane mobile.

În baza probatoriului administrat, faţă de două persoane, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, aceștia fiind încarcerati în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.