Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: cancan.ro

Ei sunt cei doi vâlceni care și-au vândut nunta pe Olx. Anunțul lor a devenit viral! Are peste 125.000 de vizualizări

foto: cancan.roPoate pe mulți i-a intrigat acest anunț și care este motivul din spatele acestei decizii, mai ales că cei doi tineri au plătit un avans destul de mare: 10.500 lei. Cancan.ro a decis să afle ce s-a întâmplat cu povestea de dragoste care, din păcate, nu a avut un final fericit. Mireasa le-a povestit că vrea să plece din țara pentru că are alte planuri.

Aşadar, mirii care au contramandat nunta şi au scos toate serviciile la licitaţie pe site-ul de anunţuri sus-menţionat se numesc Maria şi Alexandru. Povestea lor de dragoste a început în anul 2013, în Râmnicu Vâlcea. Ulterior cei doi tineri s-au mutat în Capitală, acolo unde Alexandru şi-a deschis o firmă de IT care activează în mediul online. Pentru a se asigura că afacerea va fi una prosperă, logodnica lui l-a ajutat pe partea de promovare – tot în mediul virtual, iar cei doi au fost parteneri şi în viaţa profesională. Se pare însă cu iubirea celor doi nu a fost suficient de puternică.

Tânăra postează mesaje triste pe conturile de socializare, semn că nu trece printr-o perioadă prea ușoară. Să sperăm că va avea puterea să treacă rapid peste acest episod neplăcut din viața ei și să privească, în cele din urmă, încrezătoare spre viitor.