Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Stagiunea 2013-2014, un succes pentru Teatrul Anton Pann din Rm. Vâlcea

In această perioadă majoritatea teatrelor din România sunt în vacanţă. După o stagiune plină de succes şi Teatrul Anton Pann din Rm Vâlcea a intrat în vacanţă. A fost un an plin de realizări, atât pentru actori, pentru regizorii care au venit să monteze aici, pentru întreg personalul care lucrează în această minunată instituţie a teatrului. Săptămânal, pe lângă spectacolele în premieră şi reluarea celor mai apreciate spectacole din repertoriu, Teatrul,Anton Pann şi-a întâmpinat publicul, lunar, cu programe variate ( folk cu Nicu Alifantis, mentalism cu Cristian Gog, spectacole invitate pentru copii şi nu numai).

În stagiunea 2013/2014, care a luat sfârșit la finalul lunii iunie, Teatrul Anton Pann din Rm Vâlcea a realizat opt producţii, din care una în premieră naţională. Unele dintre acesta au fost prezentate în cadrul mai multor festivaluri naţionale şi internaţionale: Festivalul International a Teatrelor de Păpuşi şi Marionete „Puck” din Cluj, Festivalul Internaţional al Teatrului de Studio şi Festivalul Teatrului Balcanic de Studio de la Piteşti, Festivalul Internaţional de Monodramă „MonoAkt” din Kosovo, Festivalul Internaţional de Teatru „Apollon 2014” din Albania, Festivalul Internaţional de Teatru Nou de la Arad, Festivalul de Teatru şi Film de Scurt Metraj pentru Tineret din Caracal.

Şi în stagiunea recent încheiată Teatrul Anton Pann a avut colaborări cu apreciaţi artişti, regizori, scenografi, coregrafi, actori. Amintim doar câteva nume: Cristi Juncu, Vlad Massaci, Attila Bordas, Cătălina Gubandru, Andu Dumitrescu, Măriuca Ignat, Irina Chirilă, Mihai Rareş Hanţiu, Bogdan Tudor Pelerin ș.a.

Faptul că la Teatrul Anton Pann a fost montat un spectacol în premieră naţională, de unul dintre cei mai în vogă regizori ai momentului, a adus pe lângă un public numeros şi prezenţa a numeroşi critici de specialitate, oameni de teatru.

Conducere Teatru Anton Pann