Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: facebook.com/asociatia.ligafemeilor

“Iubirea de aproapele meu” la Costeşti

Foto: facebook.com/asociatia.ligafemeilorMarţi, 5 aprilie, de la ora 10:30, asistaţii sociali de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Bistriţa din Costeşti, judeţul Vâlcea, vor primi vizita unei delegaţii a Ligii Femeilor Creştine Ortodoxe Râmnicu Vâlcea. Activitatea se desfăşoară în baza unui proiect al ligii vâlcene, aflat în derulare de mai mulţi ani, intitulat „Iubirea de aproapele meu”.

Proiectul „Iubirea de aproapele meu“ , al cărui iniţiator este doamna Zenovia Zamfir, are ca obiectiv principal vizitarea tuturor centrelor de vârstnici din judeţul Vâlcea şi dăruirea de produse alimentare şi nealimentare asistaţilor social, în funcţie de necesităţi. În cadrul Proiectului „Iubirea de aproapele meu”, reprezentantele Asociației „Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe” din Râmnicu Vâlcea le-au pregătit celor din centrul social o mică surpriză. Ei vor primi mici daruri, dar și multe cuvinte de prețuire.

Parteneri pentru buna organizare a acestui eveniment sunt Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea; Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” Vâlcea, Asociatia „Zâmbete Colorate” şi Societatea Culturală „Anton Pann”.