Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: facebook/ Biblioteca Antim Ivireanul Valcea

BIBLIOTECA VÂLCEA: Lansare de carte

Foto: facebook/ Biblioteca Antim Ivireanul ValceaSocietatea Culturală Anton Pann, în parteneriat cu Biblioteca Județeană Antim Ivireanul din Râmnicu Vâlcea, va organiza, vineri, 18 martie, la ora 17.00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene Antim Ivireanul, lansarea volumului “Zbor către visul meu-viață, afaceri și succes în Balcani”, roman autobiografic, autor Andrei Dinu Petre, cunoscut om de afaceri din București.

Cartea constituie un ghid pentru oamenii interesați să învețe să valorifice resursele proprii, native, pentru o viață mai bună. „Zbor către visul meu este o carte care oferă puncte de reper în evoluția profesională, este o invitație la dobândirea succesului. Tehnica de construcție, stilul narativ dau cărții, o arhitectură ideologică puternică, ce o transferă dincolo de granițele literaturii de specialitate”, spune prof. dr. Mihaela Rădulescu.

La eveniment vor participa oameni de cultură şi oameni de afaceri din mai multe județe. De asemenea, își vor da concursul: grupul Haiducii din Amărăști și actorul vâlcean Cristian Alexandrescu.