Acasă Arhiva Stiu valoarea adversarelor

Stiu valoarea adversarelor

La începutul sezonului 2006/2007, antrenorul Costel Panăl-a înlocuit pe banca tehnică a CS Municipal pe Adrian Furnică . După un început mai timid și După ce a încercat mai multe formule de joc, Panăa reușit sătermine prima parte a campionatului pe un loc bun. Tehnicianul bucureștean afirmăcă se putea face mult mai mult și sperăcă returul săfie mult mai bun decât turul.

 

Domnule Pană, ce așteptați de la returul Diviziei B?

 – În primul rând, săavem rezultate mai bune cu echipa. În prima parte a campionatului am făcut câteva greșeli pe care trebuie săle evităm în acest an. Aștept de la noul an un loc cât mai bun în clasament și cât mai puține probleme la echipă. Turul de campionat mi s-a părut dificil, mai ales pentru că eu nu cunoșteam echipa. Acum am înțeles care este valoarea fiecă ruia și unde se simte cel mai bine când joacă . Asta s-a văzut în a doua parte a turului. În prima parte, am încercat tot felul de formule de joc. Asta pentru că nu știam potențialul jucă torilor mei. Când ajungi ca antrenor la o echipăpe care nu o cunoști, întotdeauna începutul este greu. Ușor, am început săvăd potențialul jucă torilor, iar pe final de tur am avut o revenire, asta După ce începutul a fost dezastru. Dacă ar fi sa cataloghez prima parte de campionat, aș spune că a fost satisfăcă toare. Se putea și mai mult.

 

Aveți regrete în ce privește turul?

– că nu am reușit sămulțumesc publicul. Cred că cel mai mare regret ar fi partidele pierdute ușor pe teren propriu. Acest lucru a atras După sine și nemulțumirea suporterilor și asta s-a văzut din plin. Eu unul am simțit-o de pe margine.

 

Săne așteptăm la o schimbare în retur?

Între tur și retur este o mare diferență, dar cred ca va fi puțin mai ușor. Spun asta pentru că am văzut cam tot ceea ce pot celelalte echipe din serie. Le știu acum valoarea. În orice caz, cred că nu vom mai pierde în fața unor echipe slabe. Părerea mea este că vom câștiga mai multe puncte în retur decât în tur. Sper că cele mai multe puncte săle obținem acasă, în fața publicului vâlcean, pentru a-l mulțumi.

 

La finalul campionatului, unde se va găsi CSM?

– Eu aș vrea săterminăm cât mai sus, dar nu avem ca obiectiv promovarea. În următorii doi ani, de fapt un an și jumătate, cam atât au mai rămas, avem ca obiectiv crearea unei echipe competitive și apoi săîncercam promovarea. Nu spun că nu aș vrea săpromovez. Dacă se poate, o vom face și mai devreme, dar în aceste condiții, în cazul în care ajungem în Liga I, vor avea multe schimbări la echipăși la club.

Narcis Stefan

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.