Acasă Arhiva Spaga la liberali

Spaga la liberali

 

      ” consilierul liberal Ion Nicolae este acuzat că ar fi primit mităîn valoare de 30 de milioane de lei, pentru schimbarea locului de muncă al unei femei, prin angajarea acesteia la SC Acvarim SA „  aflat în recidivăel pune în discuție încrederea moralăde care se bucurăîn cadrul organizației PNL Vâlcea, fiind considerat un apropiat al liderului Emilian Frâncu ” cazul prezentat repune pe tapet mita de 10 milioane de lei primităîn urmăcu 6 ani de zile, pe când Ion Nicolae era viceprimarul (PRM) primăriei Râmnicului. ” de teama unui scandal, în preajma alegerilor, primarul social-democrat Traian Sabău a mușamalizat infracțiunea reclamată, cu atât mai mult cu cât PSD-ul și PRM-ul se aflau în arcul guvernamental ” deși sesizat chiar de primar, Parchetul Județean nu a mai continuat ancheta, când s-a aflat cine-i coruptul ” acum, o nouăintervenție a politicului Puterii nu se mai poate face ” rușinea s-a instalat sub faldurile steagului galben marcat cu săgeata liberală  

 

      De nenumărate ori am semnalat comportamentul irațional al liberalului Ion Nicolae, individ atins de boala grandomaniei și contaminat de forța puterii politice. „Vocea Vâlcii” și-a făcut datoria semnalând abuzurile acestuia, precum și vulnerabilitatea la intențiile de corupție. În urmăcu 6 ani de zile, am sesizat opinia publică despre mita pe care a primit-o acesta de la tatăl unei tinere absolvente a Facultății de Drept pe care l-a amăgit că -i va da subiectele de examen și că -i va asigura angajarea în funcția de jurist la Primăria Râmnicului.  La citirea informației, primarul social-democrat Traian Sabău a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, iar pe noi ne-a somat, printr-o adresă, să prezentăm probele în baza că rora am făcut afirmația. Pus în fața realității, oficialul râmnicean a fost nevoit săse întrebuințeze serios pentru mușamalizarea dosarului. De curând, același individ, dar de data acesta consilier municipal PNL, a primit o nouășpagă,  ceea ce-l face vulnerabil în fața legii, drept pentru care va trebui sădea cu subsemnatul. Scandalul „Șpagăla liberali” poate lua amploare.

      O râmniceancă cu domiciliul în strada Nicolae Iorga, nr.2, ( ) este așteptatăsădezvăluie în fața organelor de anchetănumele consilierului liberal care ar fi luat mităde la familia ei pentru schimbarea locului de muncă . Declarația datăde ea în fața unei înalte oficialități vâlcene a ajuns și în posesia noastră. Ea spune că banii pretinși (30 milioane lei vechi) au fost luați în două tranșe de „domnul Ion Nicolae consilier local, în două tranșe”. După ce a plătit prima parte din bani, denunță toarea a insistat săfie angajat5ăla SC Acvarim SA. Legat de acest lucru, contactat telefonic, directorul Acvarim inginer Sorin Zamfirescu a declarat: ” Am contacta-o pe șefa noastăde personal și dumneaei a confirmat că respectiva de care văinteresați a fost angajată în societatea noastrăla dispecerat. La începutul acestui an, ea a demisionat, din motive familiale. Mai multe nu cunosc, nefiind director nici la angajare nici când și-a dat demisia”. Prezentăm în facsimil declarația,  omițând din motive lesne de înțeles, numele mituitoarei.

Romeo Popescu

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.