Acasă Arhiva SAPTAMANA VALCEANA PE SCURT

SAPTAMANA VALCEANA PE SCURT

         ” redactorul șef Gumilingus Cunilingus, acela ce-i scrie editorialele lui Tiberiu Pârnău cu vârful limbii s-a lăudat în gura mare unor jurnaliști râmniceni că deputatul Vlădoiu nu s-a supărat pentru dezvăluirea practicilor lui sexuale perverse ” Emilian Frâncu, sinucigașul politic cu veleități de deputat, devine din ce în ce mai greu de digerat pentru opinia publică ” nu știm cum naiba se face, dar din ce în ce mai mulți foști și actuali demnitari / parlamentari PSD au intrat în vizorul DNA ” senatorul PSD Mihail Popescu este anchetat de DNA, în dosarul „Tofan Grup”. El este cercetat alături de alți 12 ofițeri, pentru fapte de corupție în dosarul privind schimbul de autovehicule uzate contra anvelope

 

         ” Apropo de parlamentarul PSD, Aurel Vlădoiu. Redactorul șef Gumilingus Cunilingus, acela ce-i scrie editorialele lui Tiberiu Pârnău cu vârful limbii s-a lăudat în gura mare unor jurnaliști râmniceni că deputatul Vlădoiu nu s-a supărat pentru dezvăluirea practicilor lui sexuale perverse, parlamentarul mărturisindu-i, într-un dialog particular, că fiind de modăveche, el nu face „treaba aia” la femei, ci doar la bărbați. Și că nu-l deranjeazăce face subordonatul său (de la ziar) în particular. Uite, noi nu credem treaba asta și o luăm doar ca pe o bravadă. Da, dar, bravadă-bravată, numai că onoare de familist a deputatului a ieșit pătată. Alooooooo, do În deputat! Ce ar fi să-i trageți lui Trai-anus ăsta un vârf de pantof în profundorul lui virtuos și să-l anatemizați. Văfacem noi, cadou, pentru asta. Niște pantofi din piele de organ de elefant. Îl va ferici lovitura și se va îndrăgosti de pantofi. Faceți-i cadou, ducă -se pe pustii, numai săvălase imaginea publică în pace. Oare, ce zic colegii dumneavoastrăde partid? Dar persoana care văapreciazăcel mai mult evlavia, cea care, pe când conducea autoturismul spre nu mai știm noi ce locaș sfânt, v-a văzut citind, pe bancheta din spate a Mercedes-ului, Biblia? De ce o mai facți?

         ” Emilian Frâncu, sinucigașul politic cu veleități de deputat, devine din ce în ce mai greu de digerat pentru opinia publică . Zilele trecute, în cadrul unei conferințe de presă, liberalul, care în ultima vreme dătot mei dese semne de tulburări comportamentale, a făcut, din nou, analizăpe text. Boala de care suferă, încă nedescoperităde medicina modernă(de a critica felul în care scriu jurnaliștii), se agraveazăpe zi ce trece. Acest degeaba penelist, pentru care nici măcar câinii de pe stradănu mai au considerație, crede, în mintea lui, că deține adevăruri absolute și că a luat toată mintea din lume. E decât o iluzie, pentru că , de ceva vreme, deputatul trăiește într-un univers al lui, întunecat, grotesc. Așa se explică , de ce, privind în ochii lui, realizezi că sunt ca ferestrele unei case în care s-a stins de mult lumina. Și nici nu mai existășanse săse reaprindăvreodată.

În același surogat de conferințăde presăspunea despre noi că nu știm săscriem, că nu avem nici cele mai elementare noțiuni despre jurnalistică . Deh, Frâncule, e ca în proverbul cu vulpea și cu strugurii. Și dacă tot a venit vorba despre ce știm și ce nu știm noi, dorim să-i propunem deputatului sănu mai dea titluri în limba francezăla declarațiile sale politice, decât După ce consultăun dicționar român-francez. Nene Frâncule, dacă ai fi avut curiozitatea, ai fi aflat că Déja vu se scrie déjà vu, adică cu accent grav pe a. însă , nu-și cerem săstăpânești prea bine limba franceză, că ai și așa destule carențe în cea maternă. Noi înțelegem dorința Frâncului de a părea mai inteligent decât este, dar nu e cazul. Vedeți, domnule Frâncu, că și printre „dobitocii” de jurnaliști, așa cum le spuneți dumneavoastră, aveți surpriza sădați peste unii, care mai știu ceva limbi străine și iar văfaceți de râs, ca de obicei. În scris, nu aveți voie săgreșiți.

          Nu știm cum naiba se face, dar din ce în ce mai mulți foști și actuali demnitari / parlamentari PSD au intrat în vizorul DNA. După Rovana Plumb, chematăsădea explicații în legăturăcu fondurile de campanie electoralăale lui Adrian Năstase, iatăcă senatorul Mihail Popescu este implicat în dosarul „Anvelope la troc cu TAB-uri”, în care este cercetat și fostul șef al Marelui Stat Major Eugen Bădălan, ca sănu mai vorbim de fostul senator Brădișteanu-Harley Davidson, anchetat pentru nereguli în organizarea unei licitații pentru înzestrarea penitenciarelor cu aparaturămedicală, pe bani grei, din import. Așteptăm cu interes săvedem dacă nu cumva și celălalt deputat de Vâlcea, proprietar al unui ziar cu gumilingus, va da „extemporale” la DNA pentru perioada cât a fost prefect al județului. Asta cu toate că , în cazul lui, Legea Lustrației s-ar putea săîși spunăcuvântul chiar mai înaintea altor legi. Apropo de ce se-ntâmplăși de ce se mai zvonește în ultima vreme: oare de ce se opun demnitarii PSD (inclusiv deputatul cu pricina) înființării vestitei Agenții Naționale de Integritate, abilitatăsăcerceteze averile care au fost acumulate, în ultimii 17 ani, atât pe numele marilor granguri ai tranziției, dar mai ales pe numele rudelor lor până de până la a „enșpea” spiță, care până acum au servit drept paravane pentru aleșii noștri cei „săraci și cinstiți”?!

         ” Senatorul PSD Mihail Popescu este anchetat de DNA, în dosarul „Tofan Grup”. El este cercetat alături de alți 12 ofițeri, pentru fapte de corupție în dosarul privind schimbul de autovehicule uzate contra anvelope. Afacerea s-a derulat între 2000 și 2004 și suspiciunile de corupție vizeazătrocul de autovehicule uzate contra anvelope. DNA va cerceta problema legalității contractului de  schimb dintre Statul Major al Forțelor Terestre și firma Tofan Grup. Procurorii anticorupție l-au acuzat pe parlamenta de abuz în serviciu. Contractul nu a respectat legile în vigoare și a produs un prejudiciu de câteva milioane euro. Aceste nereguli au fost semnalate de Secția de prevenire și combatere a fraudelor din MApN. Cu toate acestea, social-democratul susține că este „curat ca lacrima” și că își va demonstra, în scurt timp, nevinovăția. Desigur, și în catul său, până în momentul finalizării anchetei DNA-ului, funcționeazăprezumția de nevinovăție. însă , moral ar fi ca deputatul săse autosuspende din funcția pe care o deține, până la terminarea anchetei. Așa ar da dovadăde coloanăvertebrală. Ne-ar fi mira foarte tare săse întâmple acest lucru, având în vedere că senatorul Mihail Popescu, este tipul individului care nu pune prea mare preț pe morală, lucru ce transpare cu ușurințădin comportamentul său. În plus, social-democratul îndesat de la centru pe gâtul organizației PSD Vâlcea, are în Senatul României, activitate parlamentarăaproape egalăcu zero. Ba mai mult, existăfoarte multe organizații județene ale PSD Vâlcea, pe unde acesta nu a pus piciorul niciodată. Ca sănu mai vorbim că ne este extrem de greu săne amintim acum de o inițiativălegislativăa senatorului, care săfacă dovada că în afarăde a dormi în Senat, acesta mai și muncește. Ne îndoim că ar fi vreuna sau dacă chiar există, înseamnăcă o ține bine ascunsă. În tot cazul, asupra senatorului planeazăacuzații destul de grave, care dacă se vor dovedi adevărate, pot duce la sfârșitul său politic.

                                                                                                                           ” PATALIPUTRA

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.