Acasă Arhiva Săptămâna neagră

Săptămâna neagră

După Paști, accidentele de circulație s-au ținut lanț

Un turc a fost autorul unui grav accident de circulație. Leonard Pelica, un tânăr de numai 22 de ani, la un pas de a-și pierde viața ” chiar în ziua de Paști, un bărbat a intrat cu Dacia, în plin, într-un Wolkswagen. Un alt tânăr, a ajuns, la spital, cu grave răni După ce autoturismul pe care-l conducea a intrat pe contrasens.

Neatenția la volan face din nou victime. Vineri, 6 aprilie a.c., Uguh Ahmed un turc de 31 ani, care se afla  la volanul unui autocar marca Van Hool, pe DN 7, și fărăse asigure a intrat în depășirea unui autoturism Dacia condus regulamentar de Alexandru Deaconescu. Văzând că vine o mașinădin Față șoferul turc s-a speriat și a tras brusc de volan acroșând Dacia pe care a proiectat-o într-un alt autoturism parcat pe marginea drumului. În urma acestui accident, Vasilica Deaconescu soția șoferului a fost grav rănită. Femeia a fost transportatăla Spitalul Județean Vâlcea unde medicii i-au stabilit diagnosticul: traumatism cranio facial cu escoriați frontale, traumatism membru superior drept cu fracturăhumerus dreapta cu deplasare.

Un tânăr, la un pas de a-și pierde viața

Un alt eveniment rutier neplăcut a avut loc în comuna Muierasca. Adrian Stoica de 23 ani, din Pitești, conducea un Audi, pe DJ 658 din direcția Frăsinei spre DN 7. Într-o curbăla stânga, s-a angajat în depășirea a două autoturisme oprite. Din cauza vitezei foarte mari a pătruns pe contrasens și lovit un moto-scuter Moped care era condus, din sens opus, de Leonard Pelican de 22 ani, din Rm. Vâlcea. În urma coliziunii, tânărul care se afla pe motoscuter a fost grav rănit. El a fost dus, de urgență, la Spitalul Județean Vâlcea, cu un politraumatism, traumatism cranio facial deschis, fracturăgambădreapta cu deplasare, contuzie antebraț drept.

Accident chiar în ziua de Paște

Chiar în prima zi de Paști, Corneliu Popescu de 54 ani, din localitatea Alexandria, aflat la volanul Daciei sale persoanale, este autorul unui accident de circulație, produs în apropierea comunei Bujoreni.  Popescu nu a reușit săpăstreze distanța regulamentarăFață de mașina aflatăîn fața sa, în trafic, și a lovit-o din plin. Dumitru Ceapăde 50 ani, din localitatea că limănești povestește că a vrut săoprească mașina, moment în care a fost lovit din spate de Dacia lui Corneliu Popescu. Datorităneatenției șoferului Virginia Popescu, de 52 ani, din Teleorman a suferit grave leziuni. Femeia a fost transportatăla Spitalul Județean Vâlcea, unde medicii au stabilit că , în urma accidentului, s-a ales cu o fracturăde umăr drept. Ambii conducă torii auto, au fost testați cu aparatul Etilotest în vederea stabilirii alcoolemiei.

Viteza face victime

Nici polițiștii din localitatea Fârtățești nu au fost prea liniștiți de sărbători. Luni 9 aprilie 2007, aceștia au intervenit în soluționarea unui accident, în care au fost implicate două autoturisme. Lucian Alexandru de 26 ani, din Rm. Vâlcea, din cauza vitezei excesive cu care conducea, a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens. Autoturismul său s-a izbit violent de un autoturism PEUGEOT 206, condus regulamentar, din sens opus, de Ilie Tănase. În urma  impactului puternic cei doi șoferi au fost grav răniți. Lucian Alexandru, conducă torul AUDI-ului, a fost transportat la Spitalul Județean, Rm. Vâlcea, unde a fost diagnosticat cu fracturămedie, femur stâng. Ilie Tănase, șoferul PEUGEOT-ului, a fost și el dus la Spitalul Județean, Rm. Vâlcea, unde medicii  au constatat că are fracturăcostalăstângă, traumatism toracic și traumatism cranio-cerebral acut minor.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.