Acasă Arhiva Peremiștii, obligați săse aboneze la „Tricolorul”

Peremiștii, obligați săse aboneze la „Tricolorul”

” Nicolae Pătru aduce, în teritoriu, mesajul Tribunului

” pe la colțuri se vorbește că Pătru e foarte supărat că peremiștii vâlceni au cam uitat să-și plătească cotizațiile și nu vor, nici în ruptul capului, să-și facă abonament la „Tricolorul”, spunând că , deși respectădoctrina partidului, nu prea sunt de acord cu cele apărute în publicația mai sus amintită

 

Adoptând mesajul trimis de șeful său de la centru, C.V. Tudor, Nicolae Pătru le-a atras atenția membrilor PRM că , în cazul în care nu-ți vor face abonamente la oficiosul partidului „Tricolorul”, riscă săfie excluși din partid. Reamintim că acum puțin timp în urmă, Vadim Tudor declara public că peremiștii care nu sunt capabili săse ocupe de popularizarea publicației, sunt niște persoane pe care nu se poate pune bază, nici în acțiunile politice. Și pentru că ordinele venite de la șeful ăl mare de la partid nu se discută, iar în PRM conceputul de democrație nu a existat niciodată, Nicolae Pătru a procedat conform directivelor. Cu puțin timp în urmă, conducerea vâlceanăa acestei formațiuni politice l-a exclus din partid pe consilierul local, Mihai Drăghici, care deținea și funcția de președinte al organizației locale a PRM din localitatea Mihăiești. Contactat telefonic, președintele PRM Vâlcea a declarat că acestuia i s-a retras sprijinul politic, deoarece nu s-a ocupat de munca de partid a organizației din Mihăiești. Gurile rele susțin că mai există, însă , și alte motive. Pe la colțuri se vorbește că Pătru e foarte supărat că peremiștii vâlceni au cam uitat să-și plătească cotizațiile și nu vor, nici în ruptul capului, să-și facă abonament la „Tricolorul”, spunând că , deși respectădoctrina partidului, nu prea sunt de acord cu cele apărute în publicația mai sus amintită. Din câte se pare, nici Mihai Drăghici nu a reușit săconvingăprea multe persoane săse aboneze la acest ziar. Consilierul local nu se numără, spre supărarea lui Pătru, printre cititorii „Tricolorului”. Șeful partidului neagăaceste zvonuri, catalogându-le drept răutăți.

Abonamentul, abonamentul cât e abonamentul?

Tot mai des, în ultima perioadă , peremiștii vâlceni se plâng că Nicolae Pătru le bagăpe gât publicația, certându-i ca la ușa cortului dacă refuzăsăse aboneze la ziarul partidului. „Domnul Pătru s-a arătat nemulțumit de neimplicarea tuturor președinților organizațiilor locale în munca de partid și de numărul mic de abonamente la „Tricolorul”. De asemenea, el a spus că , de foarte mult timp, cotizațiile nu mai sunt depuse la centru.  A zis că abonamentul la ziarul partidului nu este un moft, ci o obligație a membrilor de partid și este singurul mod de a afla despre activitatea PRM-ului în țară . În partid, zice el, nu trebuie săinvestim doar efort personal, ci și acest abonament (?!??)” – ne-a spus un membru PRM, care a dorit sănu-și facă publică identitatea. Oricum, un lucru este clar și pe undeva, înțelegem cât se poate de bine supărarea liderilor PRM. „Tricolorul” lui Vadim are mai puțini cititori decât locuitorii de pe o scarăde bloc, iar, la capitolul abonamente în rândul cetățenilor, stau cum nu se poate mai prost. Singura lor speranțăera în membrii de partid, dar, După cum se vede treaba, nici pe aceștia nu-i încântăprea tare elucubrațiile tribunului și trupei sale de șoc de la „Tricolorul”. Doar un rătăcit prin d-ale politicului, gen Vadim și  autohtonul Pătru au considerat că dacă nu pot convinge cu frumosul membrii partidului săse aboneze la ziar, atunci, pot trece chiar la amenințări. Se zvonește chiar că peremiștii vâlceni urechiați de liderul Nicolae Pătru că nu au popularizat ziarul în organizațiile locale județene, de supărare, își caută, de-acum, un alt partid, profitând că s-a dat undăverde la migrația politică .

Olivia Parvu

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.