Acasă Arhiva Pedofil arestat la Ionești

Pedofil arestat la Ionești

” A întreținut relații sexuale cu nepoata sa în vârstăde 12 ani

” Cristian Trașcă nu și-a recunoscut vina, decât După efectuarea unei expertize care a atestat paternitatea lui în proporție de 99,99% ” în mod cu totul paradoxal, soția pedofilului și victima sunt prietene bune ” tânăra a hotărât săpăstreze sarcina, iar nouăluni mai târziu a născut un băiețel, pe care l-a botezat Victor

 

La sfârșitul anului 2005, un caz cutremurător a zguduit profund liniștea locuitorilor din Ionești. Sătenii au aflat că un vecin de-al lor, Cristian Trașcă , și-a sedus nepoata de doar 12 ani, cu care a întreținut, în repetate rânduri, relații sexuale. La câteva luni de zile, Violeta Marinescu le-a mărturisit părinților că a rămas însă rcinatăși disperatăle-a cerut ajutorul. La auzul unei astfel de vești, tatăl său, Cristian Marinescu, de 38 ani, a anunțat poliția, care a demarat cercetările. Tânăra a hotărât săpăstreze sarcina, iar nouăluni mai târziu a născut un băiețel, pe care l-a botezat Victor.

Pedofilul recunoaște, victima nu 

Timp de 1 an și patru luni cât a durat ancheta polițiștilor, Cristian Trașcă nu a recunoscut că ar fi abuzat vreodatăde nepoata sa. Fărăo altăposibilitate de a afla care este adevărul, anchetatorii au cerut efectuarea unei expertize medico-legale pentru a stabili cu cine a avut fetița raporturi sexuale și cine este tatăcopilului. Răspunsul primit de la Institutul de MedicinăLegală”Mina Minovici” din București a confirmat bănuielile tatălui Violetei, „cu o probabilitate de 99,99%” că cumnatul său, Cristian Trașcă este autorul perversiunilor la care a supus-o pe fiica sa.

Așadar, pe numele lui Cristian Trașcă a fost emis un mandat de arestare pe 29 de zile, el fiind dus, luni 26 februarie a.c., în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea. Dacă inițial bărbatul nu a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu minora, în momentul arestării, el a mărturisit că în anul 2005, la insistențele tinerei, a întreținut relații sexuale de două ori într-o seară. Tânăra Violeta Marinescu, însă , spune că nu este adevărat, iar tatăl copilului în vârstăde 8 luni, este un anume George. „Au băgat la pușcă rie un om nevinovat. Nu am avut nicio legăturăcu Cristian Trașcă , iar copilul este al lui George, cu care am avut o relație la vârsta de 12 ani. Testul de paternitate a ieșit pozitiv pentru că suntem rude și avem același sânge” – ne-a declarat Violeta Marinescu.

Gabriela Lungu își apărăsoțul

Pe soția lui Trașcă , am întâlnit-o în fața casei ei. A acceptat săstea de vorbăcu noi, însă ne-a spus că nu crede că soțul său ar fi fost capabil de așa ceva. Cristian Trașcă este că sătorit de 16 ani cu Gabriela Lungu și au patru copii, cel mai mare fiind de 12 ani. Femeia spune că Marius Marinescu, tatăl fetei, îl urăște pe soțul ei și de aceea a făcut tot posibilul să-l bage la închisoare. „E nevinovat. Acum că l-au băgat la închisoare nu știu cu ce o să-mi cresc copiii. Unul dintre ei este bolnav de când l-am născut și am stat cu el în spital mult timp. Cristi era singurul care aducea bani în casă. Muncea cu ziua și ne aducea o pâine în casă. Singurul nostru venit a rămas ajutorul social de 1,9 milioane lei vechi” – ne-a zis femeia cu lacrimi în ochi. Gabriela spune că atât ea, cât și soțul ei, au ajutat-o pe Violeta să-l crească pe Victor. „Nu am nimic cu ea pentru că sunt sigurăcă nu au întreținut relații sexuale. Nu știu ce a declarat soțul meu. Știu doar că înainte săfie arestat, el insista sămergem să-l vizităm pe băiețel și să-l ajutăm cu ce putem” – a mai spus soția bărbatului acuzat de pedofilie. Femeia se teme că bărbatul său va primi o pedeapsămare, iar ea va fi nevoităsă-i crească singurăpe cei patru copii.

Soția pedofilului și victima sunt prietene la cataramă

Pentru a ne dovedi că nu e supăratăpe Violeta Marinescu, soția lui Trașcă ne-a condus acasăla tânără, cu care este de altfel și foarte bunăprietenă. Am găsit-o pe Violeta cu copilul în brațe. Ea ne-a povestit că a renunțat la școalăîn momentul în care a început săi se vadăsarcina. Spune că nu și-a dorit copilul, însă și-a dat seama că este însă rcinatăabia După șase luni, când nu se mai putea face nimic. Acum, Violeta Marinescu își crește băiețelul ei în casa părinților din satul Bucșani, comuna Ionești, într-o sărăcie cruntă. Casa din chirpici stăsăcadăpe ei, iar condițiile de viațăsunt mai mult decât mizere. Ea, însă , nu-și dorește mai mult de la viațăși mărturisește că singurul ei scop în viațăeste să-l vadămare pe Victor. Violeta ne-a povestit că tatăl ei este foarte violent, deși, spune ea, nu-i dămotive niciodatăsăo înjure sau săo bată.” La început, tata mi-a zis sădau copilul la un orfelinat, dar eu nu am vrut. Atunci, a făcut o adresăcă tre Centrul Maternal din Rm. Vâlcea, motivând că nu are condiții să mămai ținăacasă. Am stat cinci zile la Centru, După care m-am întors acasă. De atunci, tata măbate mereu, măface curvăși pe mama la fel. Nu vrea să-i intre în cap că nu m-am culcat cu Cristian Trașcă ” – ne-a mai povestit Violeta.

Gura lumii

La rândul lor, sătenii povestesc că în familia Trașcă existau certuri și bătăi aproape zilnic, iar Gabriela era nevoităsăplece de acasădin cauza bătăilor pe care le lua de la soțul ei. „Se vorbește de la începutul anului 2005, că Cristian Trașcă și Violeta au o relație. Nu-l interesa că tânăra are vârsta fiicei lui. Știu că se auzea într-o perioadă că a bătut-o pe soția lui și a izgonit-o din casă, doar ca sătrăiască cu nepoată-sa. Cred că și părinții ei știau, dar nu au spus nimic. Deh, dacă așa au educat-o!?!” – ne-a declarat o vecină.

Claudia Stanciu

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.