Acasă Arhiva „O parte din consilierii locali si-au batut joc de ramniceni”

„O parte din consilierii locali si-au batut joc de ramniceni”

      ” Consilierul local PD, Romeo Rădulescu, susține  acesta spune că în spatele consilierilor liberali se aflăcineva care le spune ce săvoteze și ce nu

 

      Vineri, 2 iunie a.c., consilierul local Romeo Rădulescu, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că majoritatea colegilor din Alianțăs-au lăsat conduși de orgolii, atunci când au votat în Consiliul Local. În calitatea sa de președinte al Organizației Municipale a PD Vâlcea, acesta a dorit sătragăun semnal de alarmăasupra faptului că anumite interese ale consilierilor locali liberali nu fac decât rău râmnicenilor. Consilierii locali PNL au refuzat săvoteze modificarea PUG „“ului existent și introducerea terenului în intravilan pentru construirea de locuințe din zona Goranu (Fețeni). „Punctul cinci de pe ordinea de zi era de o deosebităimportanță. Multe familii din Goranu vor rămâne pe străzi dacă noi nu facem ceva. până când lucrările de la groapa de gunoi de la Fețeni se vor finaliza, familiile de acolo trebuie mutate. Iar colegii noștri de Alianțăce au făcut ? Au blocat toate proiectele de hotărâre care erau în interesul cetățenilor. Domniile lor au invocat lipsa unei ștampile RUR (n.r. Registrul Urbaniștilor din România). Pentru faza de avizare în care se afla proiectul nici măcar nu era nevoie de acea ștampilă”– a spus Romeo Rădulescu. De asemenea, acesta susține că în spatele consilierilor liberali se aflăcineva care le spune ce săvoteze și ce nu. „Cineva îi manipuleazăși le spune ce săvoteze și ce nu. Nu e posibil ca la comisie săafirme ceva și la ședințăaltceva. O parte din consilierii liberali și-au bătut joc de râmniceni, de aceia care sunt disperați că nu au un acoperiși deasupra capului”– a mai spus consilierul local PD.

                                                Planuri mari pentru tinerii democrați

      Președintele Organizației Județene de Tineret a PD Vâlcea, Bogdan Almași, a prezentat și acțiunile organizate de tinerii democrați în județ, cu prilejul Zilei Copilului. El a spus că evenimentele au avut loc în localități ca: Drăgășani, Brezoi, Lăpușata, Golești și Râmnic. Mai mult decât atât, Bogdan Almași a afirmat că organizația de tineret pe care o conduce a decis săorganizeze întâlniri lunare cu râmicenii. „Dorim săne implicam mai mult în mediatizarea proiectelor și realizărilor Primăriei în rândul cetățenilor. Trebuie sărecunoaștem că După Î89, în oraș,  nu am avut o echipăde administrație mai bunădecât cea de acum. De asemenea, dorim săorganizăm dezbateri publice, la care săinvitam, și celelalte organizații de tineret ale partidelor politice, ONG-urile, reprezentanți ai administrației locale, județene, care vor avea diferite teme, de la probleme specifice tinerilor până la unele complexe de dezvoltare economică a județului. Suntem hotărâți săfim mult mai activi și mai agresivi decât celelalte organizații de tineret din județ” – a spus tânărul democrat.

Claudia STANCIU

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.