Acasă Arhiva Miting pro-Băsescu în Rm. Vâlcea

Miting pro-Băsescu în Rm. Vâlcea

„După ce vineri vom organiza, împreunăcu cei de la PD, un miting la care participăși domnul Stolojan, sâmbătăvom pleca la Craiova săparticipăm și acolo la mitingul pro-Băsescu. Pe perioada cât va sta la Vâlcea, Theodor Stolojan va ține o conferințăde presăși va participa și la o emisiune televizată” – ne-a mărturisit deputatul PLD

 

Imediat După suspendarea din funcție a lui Traian Băsescu, două partide politice și-au anunțat intenția de a-l sprijini necondiționat pe președintele țării în campania electorală: PD și PLD. Zilele se scurg, iar Referendumul bate la ușă. Cele două formațiuni politice, împreunăcu Traian Băsescu și-au stabilit deja planul de campanie pentru referendumul din data de 19 mai a.c. Despre cum îl vor susține liberal – democrații vâlceni pe președintele țării, am stat de vorbăcu liderul PLD Vâlcea, Petre Ungureanu. El ne-a mărturisit că au fost stabilite o serie de acțiuni ce vor avea loc în județ. Unele dintre ele se vor desfășura în colaborare cu membrii PD, iar altele vor fi separate.

Stolojan vine vineri la Vâlcea

Prima acțiune va avea loc vineri, 4 mai a.c., când președintele PLD – Theodor Stolojan, va veni la Rm. Vâlcea pentru a participa la un miting pentru susținerea lui Băsescu. „După ce vineri vom organiza, împreunăcu cei de la PD, un miting la care participăși domnul Stolojan, sâmbătăvom pleca la Craiova săparticipăm și acolo la mitingul pro-Băsescu. Pe perioada cât va sta la Vâlcea, Theodor Stolojan va ține o conferințăde presăși va participa și la o emisiune televizată” – ne-a mărturisit deputatul PLD. Mai mult decât atât, Petre Ungureanu spune că liberal-democrații vâlceni se vor implica activ în campanie, pentru acest lucru urmând săorganizeze mai multe deplasări în teritoriu. „Luni, mai multe caravane vor pleca în județ, în campanie electorală. Avem pregătite afișe, bannere și multe altele pentru a-l sprijini din toate puterile pe Traian Băsescu” – mai spune liderul liberal-democrat.

„Cred că Brătienii se sucesc în mormânt” – spune Ungureanu

În ceea ce privește intenția social – democraților și a liberalilor de a duce o campanie anti-Băsescu, Petre Ugureanu spune că nu se pot opune, însă ceea ce fac ei este o „mare măgărie”. „Probabil Brătienii se răsucesc în mormânt când văd tot ceea ce fac liberalii acum. Ei i-au adus pe PSD la Putere și toate acțiunile lor comune au fost împotriva democrației. Sunt sigur că vor plăti pentru tot ce au făcut la alegeri, iar în cele din urmă, voința popularăîi va învinge” – a conchis Petre Ungureanu.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.