Acasă Arhiva Lui conu’ P.S.D. îi stăcapu’ la guvernare…!

Lui conu’ P.S.D. îi stăcapu’ la guvernare…!

Lăsați la vatrăpentru o perioadă nedeterminată, pesediștii nu se pot abține însă sănu viseze. Unul dintre cele mai ditirambice și mai pline de umor negru vis al „roșilor” este și acela că se vor tâmpi vreodatăși-odatăalegătorii încât sămai aducă iar la putere partidul corupților. până atunci însă , revenirea la putere a pesediștilor de mai hazlie sau de mai tristăamintire, se face, în mințile lor, prin răsturnarea actualului guvern. E drept că pesedeii nu pot răsturna decât cel mult câte un pahar cu apăîn propriile capete, ceea ce i-ar ajuta, poate, săiasădin visarea cu ochii deschiși. însă , sărăstoarne de capul lor un guvern, niciodată! Pentru asta, au așteptat ajutorul necondiționat, ca și altădată, al foștilor comuniști de omenie din partidul lui Vadim. Iatăînsă că bardiștii, pardon, vadimiștii, și, în fruntea lor tribunul, au întors-o ca la Ploiești, sătrăiești bine! Fărăsprijin peremist, pesedeaua a dovedit că nu face nici cât o ceapădegerată, chiar dacă dau ei, cu toții, din coadă, bucuroși, ca niște că ței de usturoi.

Revenind în plan local, unul dintre cei care și-au făcut planuri referitoare la că derea guvernului, pe mâna peremiștilor și spre profitul pesediștilor, a fost vicepreședintele Consiliului Județean, Ioan Cîlea. Nu se știe încă ce cravatăar fi abordat marele șef la ținuta de searăvirtuală, atunci când s-ar fi anunțat, așa cum preconiza dumnealui, intrarea la putere a pesedeilor, ori doar cu PD, ori direct cu PNL și PD în coadă, rămânând, nu-i așa?, boanghenii și conservitorii pe mânămoartă, ca la jocul de șah cu zaruri de Hopa-Mitică . Poate o cravatăde culoare orange, stil clasic, stropitădiscret cu odicolon retro, cu esențăde migdale amare, ca opoziția.

Da, e grea opoziția, dar e și mai grea când vii dintr-o guvernare care seamănămai mult cu seminariile de jaf și șpagă. Mai ales atunci când ești pesedeu și vrei săînveți, tocmai tu, oamenii sărespecte legea și săse teamăde Ăl de sus!

 

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.