Acasă Arhiva Frâncu radiazăde fericire că Traian Băsescu a fost suspendat

Frâncu radiazăde fericire că Traian Băsescu a fost suspendat

Demagogul liberal își freacă mâinile de bucurie

„Știam că președintele nu-și va da demisia, iar amenințarea sa cu demisia în 5 minute nu e decât o mare „cacealma”. Băsescu e un tip care nu a reușit, așa cum a demonstrat mereu, săse ținăde cuvânt” – a declarat Frâncu

 

Deputatul liberal Emilian Frâncu a precizat, într-una din conferințele sale de presă, de zilele trecute, că bisăptămânalul VOCEA VÂLCII profereazăfel de fel de minciuni la adresa sa. Mai mult, el a ținut săprecizeze că a renunțat sămai citească publicația noastrăpentru că , spune el, s-a transformat într-o gazetăde perete. Trecem peste jignirile aduse de politician ziarului VOCEA VÂLCII. Așa cum l-am mai informat și cu alte ocazii, părerea lui despre noi nu ne intereseazăcâtuși de puțin, iar demagogia lui ieftinăa devenit, deja, proverbialăîn rândul jurnaliștilor vâlceni. Se înșealăcrezând că suntem singurii care taxăm atitudinea sa politică de prost gust, singura diferențăfiind acea că VOCEA VÂLCII publică , într-un mod echidistant, mesajul politic lipsit de substanțăa lui Frâncu. „VOCEA VÂLCII a scris că am declanșat eu o anchetăla Finanțe și i-am trimis lui Ludovic Orban, ministrul Transporturilor, o hârtie cu privire la neregulile constatate la Dășesti, acolo unde, Romeo Popescu, și-a făcut niște construcții. Precizez că nu măintereseazăsubiectul Romeo Popescu și am lucruri mai importante de făcut decât să mă gândesc la ce face dumnealui” – a spus Emilian Frâncu, cu o voce scă zută. În continuare, simțind nevoia săne mai atace puțin, deputatul liberal a negat că , așa cum am semnalat de mai multe ori, PSD și PNL au făcut o înțelegere politică pe sub masă. „repet, nu am făcut niciun fel de înțelegere, însă , un ziar vâlcean scrie în permanențăacest lucru. Nu e real” – a mai menționat el, făcând referire la VOCEA VÂLCII.

În plus, el a infirmat zvonurile conform că rora partidul pe care-l conduce la Vâlcea se pregătește pentru înlocuirea șefilor de instituții deconcentrate, conduse de democrați. Ne este greu sădăm crezare parlamentarului, având în vedre că surse demne de încredere, din PNL Vâlcea, ne-au informat că acest fapt e o prioritate pentru liberalii vâlceni. „Nu vom schimba directorii pentru că , momentan, ne axăm pe guvernare și avem alte priorități” – susține Frâncu.

Frâncu zice că Băsescu-i „cacealmist”

În ceea ce privește suspendarea președintelui României, Traian Băsescu, Emilian Frâncu declarăcă se aștepta la acest lucru. „Toate partidele politice, mai puțin PD și PLD au votat pentru suspendarea șefului statului. PNL a dat liber la votul dictat de conștiința fiecă rui parlamentar liberal, pentru a nu se spune, ulterior, că partidul pe care-l reprezint este un factor de instabilitate” – a zis el. Frâncu a mai adăugat că , în opinia sa, Parlamentul Românei a dat curs demersului de suspendare, deoarece  nu poate accepta săfie șantajat de Traian Băsescu, care se consideră, zice Frâncu, „buricul pământului”. „Știam că președintele nu-și va da demisia, iar amenințarea sa cu demisia în 5 minute nu e decât o mare „cacealma”. Băsescu e un tip care nu a reușit, așa cum a demonstrat mereu, săse ținăde cuvânt” – a declarat Frâncu. Deputatul liberal, ca un adevărat psiholog ce se crede, a menționat că , în ultima vreme, Traian Băsescu are o privire de om hăituit ca cea a lui Nicolae Ceaușescu înainte sămoară. Continuând seria acuzațiilor la adresa lui Traian Băsescu, Emilian Frâncu a spus că președintele țării nu a reușit săreprezinte România cu cinste în relațiile cu exteriorul și că axa Washington – Londra – București a rămas doar o amintire.

Liberalul și-ar fi dorit ca Băsescu săfie acuzat de trădare

Emilian Frâncu a mai spus că , în primăinstanță, PNL ar fi vrut săamâne votul de suspendare al lui Traian Băsescu și să-l acuze de trădare. „Sășantajezi procurori și judecă tori este un act de trădare națională, din punctul nostru de vedere. Băsescu a demontat, permanent, democrația din România” – a conchis deputatul. În încheiere, Emilian Frâncu a menționat că este convins că odatăcu suspendarea președintelui, în țară , se va crea stabilitate. El spune că șeful statului nu-și va da demisia și crede că acest gest i-ar fi fatal.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.