Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Democratii valceni dau lectii de limba engleza copiilor

       ” „cunoașterea unei limbi străine a devenit o necesitate în ziua de azi, iar noi ne-am gândit săvenim în sprijinul copiilor, oferindu-le șansa învățării limbii engleze alături de un profesor de specialitate” a declarat Ana Maria Pătru, președintele executiv al Organizației de Femei a Partidului Democrat Vâlcea

 

         Zilele trecute, Tineretul Partidului Democrat Vâlcea, a organizat un curs gratuit de englezăpentru copii, care s-a desfășurat la sediul partidului. La aceste lecții au participat peste 50 de copii din întreg județul și a fost condus de profesoara de Limba și Literatura Română, Diana Curcă . Atât copiii, cât și părinții acestora au fost întâmpinați de președintele executiv al PD Vâlcea, Romulus Bulacu, vicepreședinții Ana Maria Pătru, Iuliana Moise, Manole Pavel, Gheorghe Vieru și Mihai Crânguși. Înainte de a începe cursul, profesoara i-a împărțit pe micuți în grupe și le-a dăruit câte un pix și un pix din partea democraților. Conducerea PD Vâlcea a profitat de ocazie pentru a le promite copiilor că vor avea parte de surprize pe parcursul celor două luni de zile cât dureazăcursul. „Este o inițiativăpe care o apreciem. Cunoașterea unei limbi străine a devenit o necesitate în ziua de azi, iar noi ne-am gândit săvenim în sprijinul copiilor, oferindu-le șansa învățării limbii engleze alături de un profesor de specialitate” a declarat Ana Maria Pătru, președintele executiv al Organizației de Femei a Partidului Democrat Vâlcea.

         De asemenea, Romulus Bulacu a ținut săprecizeze că După ce se vor încheia cursurile de limba engleză, se gândesc săextindăaria de lecții. „Am avut foarte multe solicitări din tot județul. Ne-au contactat părinți din Bujoreni, Bălcești, Bărbătești etc. Din păcate, nu toți copiii și-au permis săvinăpână aici pentru a participa la cursuri. De aceea, ne gândim săorganizăm astfel de acțiuni și în alte localități”  a spus președintele executiv al PD Vâlcea.

Claudia Stanciu