Acasă Arhiva Crestin democratii vor 9,5% în sondaje pana in august

Crestin democratii vor 9,5% în sondaje pana in august

      ” Speranța moare ultima ” „trebuie sărecuperăm electoratul pierdut și trebuie săajungem la target – ul pe care ni l-am propus. Suntem conștienți că este un lucru greu de realizat, dar credem că avem metodele necesare realizării obiectivului propus”- a declarat secretarul general al PPCD, Radu Munteanu

 

      Marți, 13 iunie a.c., secretarul general național al Partidului Popular Creștin Democrat (PPCD), Radu Munteanu, a declarat, la întâlnirea cu presa locală, că momentul critic prin care trece formațiunea nu poate fi depășit decât prin schimbarea structurilor din temelii. Acesta considerăcă acest lucru nu poate fi realizat decât prin programe politice bine structurate care săofere soluții pentru situația în care se aflăRomânia la ora actuală. „Intenționăm ca în 30 de zile, reprezentați ai organizației centrale săse deplaseze în teritoriu și săpromoveze noile strategii ale partidului. Am încercat acum câteva săptămâni sărestructurăm partidul și sperăm ca programele pe care le vom demara săfie dintre cele mai pragmatice”– a spus Radu Munteanu. De altfel, țărăniștii sperăca prin aceste programe politice săreușească până în luna august a acestui an săobținăun procent de 9,5% în sondaje. „Trebuie sărecuperăm electoratul pierdut și trebuie săajungem la target – ul pe care ni l-am propus. Suntem conștienți că este un lucru greu de realizat, dar credem că avem metodele necesare realizării obiectivului propus”– a declarat secretarul general al PPCD.

      Pe de altăparte, țărăniștii spun că își reproșeazăfaptul că liderii centrali nu au fost vizibili în ultimii ani, fapt ce a dus la scă derea în sondaje a PPCD-ului. De asemenea, lipsa unor mesaje trimise de la centru că tre organizațiile județene este o altăvinăpe care creștin „“democrații și-o asumă. „Lucrurile nu stau bine nici la centru și nici la organizațiile județene. Am avut ocazia, acum de când sunt la Vâlcea, săasist la certuri între membrii organizației județene și cei ai municipiului. Dacă lucrurile stăteau mai bine, nu eram la pragul de 2% în sondaje”– a conchis Radu Dumitrescu.

Claudia STANCIU

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.