Acasă Arhiva Daniel Rucsanda – candidatul Partidului Democrat

Daniel Rucsanda – candidatul Partidului Democrat

       ” A început lupta pentru primăria Vlădeștiului ” „Vorbeam mereu cu tatăl meu despre proiectele din Vlădești și le cunosc în profunzime. Consider că sunt capabil sătermin ce a început el”- a declarat Daniel Rucsanda

 

       Lupta pentru fotoliul de edil-șef al localității Vlădești a început. După ce în urmăcu câteva săptămâni se vehicula zvonul că actualul viceprimar al localității, Sorin Ghițăva fi candidatul Alianței D.A., între timp, lucrurile s-au schimbat. Vineri, 16 iunie a.c., în cadrul unei conferințe de presă, Mircea Gutău, vicepreședinte al Biroului Permanent Teritorial al PD Vâlcea, a prezentat noul candidat al coaliției PD-PNL, Daniel Rucsanda. „El este viitorul primar al Vlădeștiului și o spun cu toată convingerea. L-am ales drept candidatul nostru, al Alianței, pentru că este tânăr și are curajul, ca la doar 28 de ani, săse arunce într-o astfel de bătălie”– a spus Mircea Gutău. Tânărul Rucsanda, fiul fostului primar al localității Vlădești, spune că motivul pentru care a intrat în lupta pentru scaunul de primar este acela de a continua proiectele pe care tatăl său le-a început. „Vorbeam mereu cu tatăl meu despre proiectele din Vlădești și le cunosc în profunzime. Consider că sunt capabil sătermin ce a început el”– a declarat Daniel Rucsanda.

       Tot vineri, tânărul a devenit membru al Partidului Democrat, el semnând adeziunea, deși unele voci din PNL, dădeau ca asigurăvenirea lui în rândurile liberalilor vâlceni. Mai mult, Mircea Gutău susține că se bazează, în continuare, și pe sprijinul liberalilor pentru că până la urmă, Daniel Rucsanda este candidatul Alianței pentru primăria de la Vlădești. „Sunt nou în politică . Pentru o zi am ales săfiu la PNL, însă m-am răzgândit și decizia mea finalăa fost sădevin  membru PD. Nu cred că are nimeni ceva să-mi reproșeze”– a mai spus Daniel Rucsanda. În încheiere, tânărul democrat a spus că dacă va câștiga alegerile vrea săurmeze exemplul edilului – șef al Râmnicului care, în opinia sa, este unul dintre cei mai buni primari din țară .

Claudia STANCIU

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.