Acasă Arhiva Costel Pana la timona Municipalului

Costel Pana la timona Municipalului

echipa din Zăvoi pleacă lunea viitoare în cantonament la Băile Herculane ” președintele executiv Alin Trandafir a promis un „satelit” în Divizia D

 

La începutul acestei săptămâni, antrenorul Costel Pană a semnat un contract valabil pe trei ani cu echipa vâlceană de fotbal CS Municipal. În prealabil, tehnicianul condusese un trial în urma că ruia a oprit câțiva jucă tori: Melcea (de la Oltchim), Mocioacă (de la Cozia că limănești), Chiriță, Dandea, Cocora, Bâzgan și Nițulescu (toți jucă tori din pepiniera clubului din Zăvoi). Primul transfer de marcă pentru CS Municipal l-ar putea reprezenta mijlocașul ofensiv Budeanu de la InterGaz București, care poate veni mai repede decât ne așteptam la Vâlcea, deoarece prietena sa baschetbalista Laura Bocoș s-a transferat la CET Govora.

În posturile de „secunzi” ai lui Pană vor fi Mitică Teleșpan (recunoscut mai ales pentru calitățile de pedagog la nivelul grupelor de juniori) și Gabi Mangalagiu (care se va ocupa și de pregătirea juniorilor de la CSM). „Nu vom face nuntă După fiecare victorie, ci se va trage linie la finalul campionatului. Vom juca 4-4-2, deoarece eu nu sunt adeptul jocului cu libero, iar în ofensivă schimb tactica în funcție de adversar”, au fost primele cuvinte ale lui Costel Pană la Vâlcea.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.