Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Compatibilitatile de cuplu ale VIP-urilor valcene

         ” Vocea Vâlcii vă spune cum se înțeleg, în familie, personalitățile publice ale orașului  ” pentru a afla cum le merge VIP-urilor vâlcene în viața de cuplu, bisăptămânalul Vocea Valcii a apelat la astrolog. Pentru unii astrele au fost favorabile, pentru alții, mai puțin Deși pare destul de învechită întrebarea „În ce zodie ești?”, ea este totuși, destul de importantă, pentru că , în funcție de configurația astrală, ei dau sau nu un viitor posibilei relații. De regulă, relaționările dintre două zodii sunt verificate de astrologi din cele mai vechi timpuri. Dacă se cunoaște data nașterii, aceștia pot calcula cum va decurge relația dintre cei doi, care sunt punctele comune și în ce domeniu nu se înțeleg foarte bine

 

         Pentru a afla cum le merge VIP-urilor vâlcene în viața de cuplu, bisăptămânalul Vocea Valcii a apelat la astrolog. Pentru unii astrele au fost favorabile, pentru alții, mai puțin

Deși pare destul de învechită întrebarea „În ce zodie ești?”, ea este totuși, destul de importantă, pentru că , în funcție de configurația astrală, ei dau sau nu un viitor posibilei relații. De regulă, relaționările dintre două zodii sunt verificate de astrologi din cele mai vechi timpuri. Dacă se cunoaște data nașterii, aceștia pot calcula cum va decurge relația dintre cei doi, care sunt punctele comune și în ce domeniu nu se înțeleg foarte bine. Vocea Vâlcii a fost curioasă să cunoască aceste aspecte ale vieții unora dintre persoanele publice ale orașului. Așa că le-am aflat data nașterii și cea a partenerilor de viață și am apelat la un horoscop întocmit de profesioniști.

         Familia Gutău

       Primarul Râmnicului, Mircea Gutău este născut în data de 27 aprilie 1957 sub semnul zodiacal al Tarului. În această zodie, latura materialistă și practică este predominată. Taurul este guvernat de planeta Venus, care sporește talentele artistice, gustul pentru frumos, senzualitatea, sociabilitatea, bunul gust, atracția fizică , dar și gelozia, superficialitatea, nepăsarea, imoralitatea. Adoră plăcerile vieții: o mâncare bună, un vin fin, multă dragoste, mult sex, natura, tot ceea ce-i inspiră confort și calm, unde se simte bine, fără ca nimeni să-l deranjeze. În schimb, muncește plin de conștiinciozitate, își vede de treaba sa, face totul pentru a-și asigura propriile nevoi. Este adeptul relațiilor armonioase, displăcându-i conflictele. Atmosfera dintre edilu-șef Mircea Gutău (13 iunie 1959) și soția sa, Mariana Gutău (22 octombrie 1958) Balanța este, în general, una bună. Horoscopul arată că cei doi, stau mai prost la capitolul comunicare. Și asta pentru că Taurului îi place să stea mai mult în casă, în timp ce Balanța este în Continuă mișcare. Este absolut necesar, pentru cei doi, dacă vor să aibă o stabilitate în familie, să fie flexibili. Altfel, în timp, spune horoscopul, relația se poate deteriora.

         Soții Handolescu

       Anuța Handolescu, prefectul județului este născută în zodia Balanță (26 septembrie 1959). Personalitatea individului din acest semn zodiacal,  este foarte deschisă spre public, societate, care reprezintă cel mai important domeniu al preocupărilor sale. Iată ce ne spune horoscopul despre această zodie: viața balanței este complet dependentă de ceilalți și s-ar putea spune că nu are o individualitate foarte puternică , așteptând în permanență sprijinul și aprobarea celorlalți. Individul are mare nevoie să fie în compania celorlalți și să fie de ajutor. Doar viața socială îl face să se simtă împlinit. Știe să asculte omul din fața sa, de aceea are succes în domenii legate de lucrul cu publicul. Soțul Anuței Handolescu, Mihai Handolescu este tot Balanță (9 octombrie 1957). Horoscopul arată că relațiile între nativii aceleiași zodii pot fi foarte bune, dar prea adesea cei doi sunt „la fel”, aproape identici în ceea ce privește comportamentul,  ajungând să se cam plictisească sau să nu-și suporte defectele. Așadar, problemele de bază or să fie cine conduce și unde sau cine face curat prin casă și cine nu. Caracteristicile horoscopului ne spun că două Balanțe se pot înțelege de minune, doar dacă învață să stabilească anumite reguli de la bun început. Altfel, cuplul se poate destrăma.

         Radu Renga are o relație de cuplu de invidiat

       Horoscopul ne arată că subprefectul județului, Radu Renga este Fecioară  (26 august 1959). Nativul în această zodie are mare nevoie de a fi mereu în slujba altcuiva, dar și de a se bucura de recunoaștere și respect din partea superiorilor. Este amabil, serviabil, supus, responsabil, dar exigent în muncă . Se mândrește cu realizările sale și este un muncitor hotărât, credincios slujbei sale. Atinge succesul în domenii administrative sau orice alt domeniu (funcționar public, comerț, medicină), dar și în domenii legate de agricultură, animale, plante, alimentație, chimie, farmacie, igienă, muncă de precizie, calcul și analiză, artizanat. Din punctul de vedere al sănătății, nu se bucură de o vitalitate prea solidă. În ceea ce privește relația de cuplu, în acest caz cu un Scorpion, soția sa (17 noiembrie 1955), astrele o arată ca pe una foarte bună, detensionată, plină de surprize. Așadar, relația dintre cei doi este excelentă, de invidiat chiar.

         Adrian Cazan și soția sa dețin cheia reconcilierii

       Ca și în cazul Anuței și al lui Mihai Handolescu, și soții Cazan sunt născuți, amândoi, sub semnul Balanței. Adrian Cazan, inspectorul-șef al Inspectoratului Județean Vâlcea (IJP) Vâlcea este născut în data de 12 octombrie 1961, iar soția sa, Elena pe 16 octombrie 1963. Astrele arată că Balanța poate fi un bun arbitru în situații conflictuale, de aceea excelează în domeniul juridic. Nativul acestei zodii, are interese deosebite pentru dans, viața mondenă, arte frumoase. Mai are încă de învățat lecția cooperării cu ceilalți, fără a mai încerca să-și impună în permanență părerile. Chiar dacă nu îi convine ceva, arata un zâmbet pe figură de parcă totul ar fi perfect. Se distinge în domenii precum politica, justiția, relațiile publice, diplomația, unde își poate folosi din plin inteligența, abilitățile analitice și spiritul justițiar. Poate fi de asemenea atras de domenii artistice, de tot ce e legat de lux, plăceri, petreceri, mondenități, culoare, modă, frumusețe, muzică , dans. În general două Balanțe, cazul Elenei și a lui Adrian Cazan, se înțeleg foarte bine, pentru că știu să facă compromisuri. Între ei nu vor apărea aproape deloc neînțelegeri, deoarece sunt capabili să medieze cu succes conflicte sau neînțelegeri, găsind întotdeauna cheia unei reconcilierii.

         Rac și Gemeni o legătură nu prea potrivită

       Președintele Consiliului Județean, Dumitru Bușe s-a născut în 4 iulie 1953 și este Rac. Conform horoscopului, nativul în Rac este foarte legat de familie. Rădăcinile și trecutul său sunt foarte importante, la fel ca locurile natale, localitatea sau țara de baștină fiind mereu un loc sfânt pentru el, venindu-i greu să se despartă de ele. Îi place o casă cu tot ce își dorește, în care să nu-i lipsească nimic, dar are și tendință spre lux. Proprietățile de orice fel dar mai ales cele imobiliare sunt de maximă importanță pentru el. Este, însă, și foarte susceptibil, ușor de jignit și ranchiunos. Uneori poate fi prea sentimental. Are toane, riscă să se lase dus de val și să cadă. Imaginația prea puternică , îl poate face pe nativul din zodia Rac să vadă pericole și acolo unde nu sunt, favorizând teama. Poate fi instabil, fapt care îl face să fie dornic de schimbări. În relațiile cu ceilalți, este uneori prea închis în sine.

Maria Bușe, soția președintelui Consiliului Județean este în Gemeni (10 iunie 1958). Stelele spun că într-o relație, Racii și Gemenii nu se potrivesc prea bine. Și asta pentru că se spune că Racul este o persoană superficială, care vrea totul pe lumea aceasta, în timp ce Geamănul are un spirit critic, profund. Cu toate acestea, Racul ține la familie, la tradițiile moștenite și la rudele sale. Neobosita capacitate de adaptare a Geamănului la situații noi, obosește Racul, iar zgârcenia proverbială a ultimului, dă dureri mari de cap partenerului de viață.

         Relația de cuplu a familiei Cîlea aproape imposibilă

       Dacă dăm crezare astrelor, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Vâlcea, Ion Cîlea născut în zodia Racului (9 iulie 1944), e o persoană că reia îi place să fie lăudată și e recunoscă toare pentru laudele primite. Nativul Rac este grijuliu și întotdeauna gata să dea o mână de ajutor. Zodia Rac este o zodie de apă, predominant emoțională, psihică , guvernată de Lună, planetă care sporește romantismul, diplomația, puterea de adaptare, sensibilitatea, memoria, imaginația, aptitudinile artistice, precum și instabilitatea, oscilația, inconstanța, capriciile și tendința spre lene. De multe ori, Racii cad în păcatul de a se considera „buricul pământului”, ignorând nevoile celorlalți de liniște și intimitate. Datorită acestei atitudini, au toate șansele să-și facă mulți dușmani care nu vor spune în față cat de mult îi sâcâie, dar care, discută neîncetat pe la spate.  Soția lui Ion Cîlea, Steluța este născută în Balanță (4 octombrie 1946). Stelele ne dezvăluie că între nativii acestei zodii, lucrurile nu prea merg deloc bine. Tradițional, astrologia ne informează că între aceste două semne sunt 90 de grade în zodiac, iar asta înseamnă că cei doi nu se pot înțelege unul pe celălalt, darămite unul cu celalalt! În acest caz, că snicia nu este recomandată de nici o culoare.  Și asta, pentru că , Balanța nu poate să pătrundă niciodată în adevăratele adâncuri ale sufletului unui Rac. Iar după un timp, acest lucru va începe sa-l doară. Deci, conform zodiacului, o relație între cele două semne este plină de tensiuni.

         Constanța și Aurel Vlădoiu se potrivesc de minune

       Vărsătorul este o zodie masculină de aer, predominant intelectuală, guvernată de planeta Uranus, planeta care sporește inventivitatea, dorința de schimbare și noutate, spiritul amical, originalitatea, imaginația creatoare, spiritul științific, nonconformismul, modernitatea, libertatea, dar și idealismul, utopia, anarhismul, spiritul de revoltă, dezordinea, egoismul. Acesta este semnul zodiacal al deputatului PSD, Aurel Vlădoiu (27 ianuarie 1948). Vărsătorul deschide orizonturi largi că tre ziua de mâine, născând utopii, mari, revoluții personale. Nativul acestei zodii, dorește, în primul rând, o mare transformare a sa și a lumii în care trăiește, că utând să o facă mereu mai bună. Este simbolul fraternității și egalității dintre oameni, a cunoașterii lumii, a extinderii perspectivelor. Vărsătorul caută adevărul prin cunoaștere cât mai largă. Are principii puternice și un dezvoltat simț al altruismului. În relația de cuplu, Vărsătorului Aurel Vlădoiu îi merge de milioane, mai ales că și-a ales ca partener de viață tot un Vărsător. Soția sa, Constanța Vlădoiu este născută în data de 9 februarie 1952. Astrele ne spun că ei au o relație spumoasă. Le este atât de bine împreună, pentru că ei se apară reciproc de orice încetinire, stopare sau deteriorare a prieteniei care-i leagă. Sunt singurii care știu cum să câștige timp – inventând, inovând, revoltându-se sau adunându-și toți prietenii alături, în acte sociale de anvergură sau în proiecte umanitare de viitor, aparent irealizabile. Cel mai adesea, cei doi Vărsători gândesc la fel și de cele mai multe ori, ajung la o înțelegere reciprocă , poate chiar telepatică .

         Cristi Buican foarte diferit de soția sa

       Liberalul Cristi Buican este născut sub semnul zodiacal al Fecioarei (16 septembrie 1966). Zodie de pământ, predominant practică , materială, guvernată de planeta Mercur, planeta ce sporește spiritul comunicativ, inteligența, elocvența, talentul oratoric, diplomația, ingeniozitatea, abilitatea, dar și șiretenia, instabilitatea, superficialitatea, tendința spre înșelătorie. Din păcate, nu va reuși vreodată să se ridice mai sus decât poziția de simplu subaltern. Se mândrește cu realizările sale și este un muncitor hotărât, credincios slujbei sale. Deși are o sănătate bună în general, uneori un simptom cât de mic, poate duce la ipohondrie datorită grijii sale exagerate pentru propriul organism. Dovedește mare interes pentru tot ce e în legătura cu sănătatea, terapii și diete, deci medicină chiar și la nivel empiric poate fi un capitol care îi suscită mereu interesul. În relația de cuplu, astrele îl arată pe liberalul foarte diferit de soția sa, Rodica Buican, care este Săgetător (13 decembrie 1968). Sunt exact ca șoarecele și pisica. Ei se pot înțelege doar un timp. Dar, până la urmă, unul dintre ei începe să simtă că lipsește ceva. Și asta pentru că Săgetătorul este prea grăbit să cunoască , să afle, să cucerească și să se miște mereu de colo-acolo. În schimb, Fecioara este o persoană rezervată, timidă și introvertită. Însă, Săgetătorul n-are timp de explorat sentimente, iar fidelitatea e doar un concept moral oarecare, iar morala e discutabilă. Pe scurt, relația lor poate dura doar dacă , cei doi, fac  foarte multe compromisuri. De obicei, nici unul dintre ei nu e prea dispus spre asta.

Olivia Pirvu