Acasă Arhiva 2 Oltchim are turneu „tare” în Ungaria

Oltchim are turneu „tare” în Ungaria

 Handbal feminin, Liga Națională

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a plecat în Ungaria pentru un puternic turneu amical la care vor mai participa ETO Gyor, Dunaferr și Lada Togliatti. Meciurile se vor desfășura la Dunajvaros în sistem turneu, în zilele de 5 și 6 septembrie. Va fi ultima verificare pentru chimiste înainte de startul noului sezon competițional. În deplasare nu au plecat Adriana Nechita, accidentatăla meciul din China contra Suediei și Roxana Gheorghe care încă nu și-a reluat antrenamentele După ce a născut.

 

Succes la Memorialul Stănculescu

 

Oltchim a reușit săcâștige a treia ediție a Memorialului Constantin Stănculescu la handbal feminin. Gruparea chimistăs-a impus în toate cele trei partide, având mici probleme numai în ultima dintre ele, contra Oțelului Galați.

 

„Nu trebuie săne îmbătăm cu apărece”

 

Tehnicianul Ivica Rimanic a declarat că sucecsele din partidele amicale nu vor mai conta în momentul în care va începe campionatul: „Le-am spus și fetelor, nu trebuie săne îmbătăm cu apărece. Au fost jocuri bune, dar handbalistele trebuie săaibăconstanțăîn prestații pentru a avea rezultate. Steluța Luca s-a impus ca liderăa echipei, jucă toarele ascultăde ea în teren, ceea ce nu poate decât să măbucure.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.