Acasă Arhiva 2 MANDEA DE LA PNL NU MAI FACE JOCURILE ÎN VÂLCEA

MANDEA DE LA PNL NU MAI FACE JOCURILE ÎN VÂLCEA

 directori liberali ai deconcentratelor din județ își văd scaunele amenințate 

În aceste zile, cel mai trist și descumpănit personaj politic vâlcean este, cu siguranță, proaspătul senator (era cât pe ce sănu fie!!!) liberal Emilian Frâncu. Odatăcu anunțarea noului premier în persoana lui Theodor Stolojan și cu parafarea Pactului pentru România dintre PD-L și PSD, toate visele de preamărire a lui Mandea s-au năruit. De acum, el este nevoit să mănânce pâinea amarăa opoziției, iar toți cei care au fost promovați de Frâncu în funcții de conducere își văd posturile amenințate.

Nicolae va rămâne șomer

Cu siguranță, primul care pleacă este Ion Nicolae, cunoscut publicului larg drept „Dintele de Aur”. El a fost promovat de Mandea în 2004 în fruntea Inspectoratului Județean în Construcții Vâlcea și, în doar 4 ani, a reușit să-și dubleze averea. Cum? Este o întrebare la care ar putea răspunde Agenția Naționalăde Integritate. Suntem convinși că După ce Nicolae va fi zburat din funcție, mulți patroni de firme de construcții își vor face curaj săvorbească despre teroarea instauratăde Nicolae și cum au reușit să-i intre în grații Dintelui de Aur. Se aude tot mai des în ultima perioadă că imediat După intrarea în atribuții a noilor reprezentanți ai guvernului, instituțiile statului vor începe curățenia în deconcentrate, numărându-se printre ele și Inspectoratul în Construcții, condus dezastruos de Nicolae. Nutrim convingerea că vor descoperi un munte de nereguli, multe dintre ele cu iz penal. După ce va primi un dureros șut în dos care-l va trimite direct acasă, credem că Nicolae va avea suficient timp liber ca săstudieze cum poate el muta calea feratăsub pământ, grandiosul său proiect, pe care l-a promovat cu obstinație în campania electorală, ce tocmai s-a încheiat. După cum s-a văzut, râmnicenii nu au dat nici măcar o ceapădegeratăpe ideea sa răsuflată, el obținând doar 2.918 de voturi, dintre care mai mult de jumătate le-a obținut pe zahăr și ulei.

La vremuri noi, oameni de noi

De acum, liberalii vor deconta pentru acțiunile nesăbuite ale liderului lor, Emilian Frâncu, care a schimbat mulți oameni de valoare pentru a-și promova nulitățile din partidul său. Printre directorii peneliști sunt și oameni bine pregătiți, care și-au făcut datoria și nu au făcut politică în instituțiile lor. Cu toții, însă , vor plăti pentru atitudinea dictatorialăși arogantă, pe care a afișat-o Frâncu, de-a lungul timpului. Alți directori vizați de schimbare ar putea fi Florel Bădele de la Agricultură, Florin Epure de la Cultură, Ioan Florescu, directorul de la Gospodărirea Apelor, Adam Jinaru, de la Direcția Silvică , Marius Nicolaescu, de la Vamă, Adrian Pintea, de la APIA, Gheorghe Poenaru, de la ITRSV, Tudor Șindrilaru, de la Direcția Apelor Olt, Florin Smeureanu, de la Inspectoratul Școlar și Sorin Statie, de la Statistică .

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.