Acasă Arhiva 2 Lorzii roșii dominăRomânia

Lorzii roșii dominăRomânia

De peste 63 de ani trăim în minciună. Sub acoperirea unor vorbe frumoase comuniștii și feseniștii ne-au promis o democrație care s-a dovedit o potlogărie. Activiștii PCR, UTC și UASCR și-au schimbat doar culoarea politică , dar năravul ba. La capitolul promisiuni electorale ei se dovedesc neîntrecuți. Când a preluat puterea, în urmăcu 63 de ani, la 6 martie 1945, Groza a promis întâi daruri economice și După aceea politice, întrucât cele din urmănu îi interesau prea mult pe oamenii scă pați din război. A promis pâine și pământ pentru nevoiași, eradicarea speculanților, recuperarea Ardealului, distribuirea corectăa ajutoarelor Crucii Roșii și că ldura în case. Apoi el le-a cerut românilor săvoteze Frontul Național Democratic. Când poporul a votat partidele istorice, el a falsificat alegerile. Când țărăniștii au ripostat a activat Brigăzile Roșii din Capitală. Singurii care s-au aflat alături de comuniști au fost liberalii lui Gheorghe Tătărescu și social-democrații lui Ștefan Voitec.

După câțiva ani, conformându-se ideologiei bolșevice, plugarul Groza a mânat boii pe ogor înapoi exact pe aceeași arătură. Le-a luat înapoi pământurile românilor și le-a dat la colectiv, le-a adus frigul în case și le-a făcut regiuni autonome teritoriale maghiarilor. Când a ajuns la capăt de hotar, i-a lipsit și de drepturi politice. După alți 45 de ani, în decembrie 1989 Ion Iliescu, un veteran format la școala lui Groza, i-a momit pe români cu aceleași daruri economice și ulterior politice, în prag de Crăciun. Ilegalistul Iliescu le-a promis românilor că -i va scă pa de frig, foame, săptămâna lungă de lucru. Și le va da pașapoarte și televizor. Din cutia Pandorei a apărut că ldura în case (fără săspunăcă a închis fabricile), câte o portocalăși o bananăscofâlcite din ajutoarele internaționale (cele bune erau duse în casele activiștilor proaspăt botezați revoluționari), a prostit poporul cu televizorul, a redus săptămâna de lucru la 5 zile, le-a vândut apartamentele date în chirie și i-a lăsat săse batăla cozi la pașapoarte. Ca și Groza, După câteva luni le-a cerut săaleagăFrontul Salvării Naționale, botezat După Frontul din 1945. Când a simțit că poporul vrea să-i aleagătot pe țărăniști, ca în 1946, a activat Brigăzile Negre din Valea Jiului și le-a trimis săfacă ordine în Capitală. Singurii care s-au aflat alături de feseniști au fost veleitarii din PNL (aripile Patriciu, Quintus și Câmpeanu – care dominăastăzi Guvernul) și PSDR (Alexandru Athanasiu, un fel de Ștefan Voitec).

După câțiva ani, feseniștii le-au luat înapoi românilor aproape tot ce le-au oferit. Sărăcia, frigul, șomajul și grija zilei de mâine a pătruns în casele și sufletele oamenilor. În schimb averile dobândite de baronii feseniști sau liberali și grofii maghiari în cei 18 ani de democrație sunt strigătoare la cer. Lipsite până azi de putere reală, serviciile secrete nu au avut aprobare legislativăsăpătrundăîn palatele lorzilor roșii sau sădescâlcească afacerile lor veroase. În urmăcu ceva timp, când Băsescu dorea săle ofere competențe sporite ofițerilor de informații pe modelul american, Geoană, Marko și Tăriceanu au sărit ca arși. Nu ne mai punem întrebări de unde au dobândit activiștii UTC și UASCR (Cristian Diaconescu, Copos, Voiculescu, Hrebenciuc, Adrian Păunescu, Văcă roiu, Mihăilescu, Năstase et comp) averile de milioane de euro. Ne întrebăm, însă , de unde au Tăriceanu, Rușeanu, Tănăsescu, D.I. Popescu, frații Păunescu (export tractoare), Cataramă(export mobilă), gen. Stănculescu (export tancuri și alte arme), M. Dragomir (de la clubul FC Scornicești), TrițăFăniță(export – import cereale) ș.a. averi de peste 2 milioane de euro? Dar mai ales câte păduri românești a ras autonomul cultural și teritorial Verestoy Attila ca săajungăla o avere de 30 milioane de euro? fără susținerea popularăa președintelui Traian Băsescu organele abilitate nu vor putea elucida cum au ajuns „baronii” sădomine România începutului de mileniu. La 22 decembrie 1989, existau, în România, un număr de 4.567.000 membrii de partid, plătitori de cotizații.

Tot la această dată, existau 14.763.987 plătitori de cotizații sindicale. Acești bani intrau în visterie și cei care au avut acces la ea au traficat banii După 1990. Ceaușescu era naționalist, era plimbat și orbit de cultul personalității, dar nu avea avere personală, avea locuințăși case de protocol administrate de cine? Vizitele de lucru în străinătate, cine le gestiona? Frontierele erau pe mâna armatei care vindea echipament și tehnica militară, banii încasați cine îi gestiona? Dacă nu sunteți afoni și nu aveți orbul găinilor, îi găsiți printre baronii României ce spun că ne democratizeazăexistența!

 

PS – În numărul viitor, sub titlul „”Integrul” Diaconescu este plin de „bube” comunisto-securiste”” văvom prezenta mapa biografică și dezvăluiri revoltătoare, despre cel pe care îl propune PSD-ul la Externe, pentru ca electorii trebuie săcunoască adevărul despre lorzii roșii de azi. După 1990, Cristian Diaconescu a fost ofițer sub acoperire, la Serviciul de Informații Externe, Direcția „C” – Contraspionaj Extern. A lucrat în subordinea generalului Nicolae Iană- „Prahoveanu”, până a venit la Contraspionaj generalul Silviu Predoiu. Acesta a denumit direcția „Direcția Generalăde Securitate Internă” și a băgat în subordine Direcția Protecție Personal, Direcția Protecție Operațiuni – condusăde generalul Grigore Istrate și Direcția „C” Contraspionaj Extern. În timp ce noi aderăm la NATO și UE, Diaconescu a lucrat și la Direcția „A”, fosta de luptăîmpotriva organizațiilor euroatlantice. La vremea aceea, încheiam protocoale prin care ne obligam sănu trimitem la UE și NATO spioni sub acoperire. Diaconescu spiona cu spor, la OSCE și Viena. Astăzi, sub conducerea generalului Vasile Buda, „Direcția A” se numește de Colaborare cu Organizațiile Euroatlantice. În timpul negocierilor pentru Tezaurul României, Diaconescu a fost însă rcinat să-i verifice pe trimișii GRU în România. Era secretar de stat la MAE.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.