Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Iliescu reloaded

 

„Mihaela dragostea mea” a fost înlocuit de „Daciana dragostea mea”, soacrăde socru, iluzia din 2005, de iluzia din 2010. Singurul câștigă tor în PSD este fără îndoială”bunicuța” Iliescu, care a lăsat moștenire partidul, prin filiația Năstase, unui nepot, care ca orice copil necopt suficient folosește prea des cuvântul „vreau” și care degeaba se bate cu pumnul în piept, că va face și va drege, că tot nu se va putea opune eficient băieților de cartier de tip „Almanahe”.

După vanghelegerile eșuate, urmeazăprobabil noaptea șișurilor lungi în PSD. că pșorul de diplomat educat în străinătate și milos Față de soacra lui Geoanăva fi pus în țăruș, în Kisseleff, iar Vanghelie va fi dat dispărut pentru câteva luni bune. Diaconescu va reveni probabil. Este, totuși, poate singura figurădecentăa partidului. Năstase va petrece probabil, 3 zile, de acum înainte. Se crede în siguranță. Iliescu a adormit cu zâmbetul pe buze. Prostănacul e istorie. A câștigat și ultima bătălie, deși miza a fost destul de mică . Ponta va avea în partid mai puținăputere și influențădecât Geoană. Nu are „enforceri” și „combinatori” de tipul lui Vanghelie și Hrebenciuc și, în plus, nu proiecteazăautoritate. Jocurile vor fi făcute în spatele lui de Năstase (nu văgândiți la prostii) și ceilalți. două necunoscute rămân, totuși: ce se întâmplăcu grupul de la Cluj și cum va fi re-proiectatărelația cu PNL?

PS – Privindu-l și ascultându-l pe Iliescu, mi-am reamintit de un film al copilăriei, „că rțile Junglei”. Îl mai țineți minte pe șarpele Ka?