Acasă Arhiva 2 „Emilian Frâncu nu știe decât săse laude cu munca altora”

„Emilian Frâncu nu știe decât săse laude cu munca altora”

” Deputatul Aurel Vlădoiu s-a săturat de minciunile penelistului – șef:

” „Amendamentul la Legea Bugetului pentru drumul de la Ghioroiu a fost făcut de 3 deputați PSD. Este vorba despre Rovana Plumb, Aurel Buhandru, președintele comisiei de buget Finanțe din Camera Deputaților, care este și fiu al comunei Ghioroiu, și eu. Sănu se mai laude Frâncu că aduce bani în județ cu geanta lui de perceptor. El are mânădoar de luat”, a precizat deputatul PSD, Aurel Vlădoiu

Deputatul liberal Emilian Frâncu nu pierde nicio ocazie săse dea în petic și săse laude cu munca altora. La fiecare întâlnire cu presa, deputatul își rezervăcel puțin un sfert de orăpentru a ne prezenta „mărețele” sale realizări, pe unde a mai adus bani în județ, ce uși a mai deschis pe la ministere și în fața că rui ministru s-a mai ploconit ca săfacă rost de bani pentru județ. De cele mai multe ori, Frâncu deformeazărealitatea, cu bunăștiință, doar pentru a mai câștiga câte ceva la capitolul imagine. Pentru a exemplifica, nu mai departe de săptămâna trecută, Emilian Frâncu s-a umflat în pene că el a adus bani pentru drumurile din comuna Ghioroiu și pentru încă două biserici din localitate. Frâncu a evocat cu nostalgie comuna Ghioroiu, spunând că îi trezește amintiri plăcute pentru că acolo, în urmăcu 10 ani, a donat primul calculator. Liderul liberal a omis sămai spunăcă , odatătrecute alegerile, când a văzut că nu a obținut voturile scontate, s-a dus și și-a luat calculatorul înapoi.

Așadar, Frâncu a participat săptămâna trecutăla o ședințăde Consiliu Local la Ghioroiu și nu a pierdut prilejul de a-și împroșca cu noroi adversarii politici, în special pesediștii Ion Cîlea și Aurel Vlădoiu. La ședința cu pricina, Frâncu s-a lăudat în gura mare că el a adus 30 miliarde lei vechi pentru cei 7 km. de asfalt pentru drumul județean care leagăcomuna de județul Dolj. Frâncu a continuat sămintăcu nerușinare susținând că tot el a fost cel care a sprijinit administrația localăde la Ghioroiu în obținerea de fonduri pentru două biserici: una din Poenari și alta din satul Mierea. Ambele lăcașuri de cult au primit câte 1,5 miliarde de lei vechi.

Iritat de ipocrizie colegului său din Parlament, deputatul Vlădoiu dăcă rțile pe Față , acuzându-l pe Frâncu de incorectitudine Față de alegătorii vâlceni: „Domne’, m-am săturat de minciunile lui Frâncu. Omul acesta nu mai are nicio limită. El n-a avut niciun amestec cu banii pentru comuna Ghioroiu. Nu știe decât săse laude cu munca altora. Văspun eu care este adevărul și, dacă vreți, puteți verifica. Amendamentul la Legea Bugetului pentru drumul de la Ghioroiu a fost făcut de 3 deputați PSD. Este vorba despre Rovana Plumb, Aurel Buhandru, președintele comisiei de buget Finanțe din Camera Deputaților, care este și fiu al comunei Ghioroiu, și eu. Așa au ajuns cele 30 de miliarde de lei vechi la Ghioroiu. Sănu se mai laude Frâncu că aduce bani în județ cu geanta lui de perceptor. El are mânădoar de luat. De asemenea, în ceea ce privește cele două biserici din Ghioroiu, banii au ajuns tot datorităa trei parlamentari PSD: Mihail Popescu, Aurel Buhandru și eu”, a precizat deputatul PSD, Aurel Vlădoiu.

Organizația PNL de la Ghioroiu a trecut la PSD

Enervați de atitudinea liberalului Frâncu, care a făcut un circ de zile mari la întâlnirea de la Ghioroiu, toți cei 50 de membri ai organizației liberale din comunăau hotărât sătreacă la PSD, în frunte cu președintele Dumitru Aurel. Deja, Dumitru Aurel a semnat adeziunea la PSD, recomandarea de intrare în partid dându-i-o secretarul executiv al PSD, Dumitru Persu. Uite cum, datorităaroganței și atitudinii sale dictatoriale, a reușit Frâncu să rămână fără organizație la Ghioroiu, comuna lui de suflet, unde a donat primul calculator.

Magda Tolea

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.