Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cristian Buican, unul dintre cei mai activi parlamentari vâlceni

Grijă pentru județ și cetățeni

Normal 0 21

De curând, deputatul liberal Cristian Buican a adresat o întrebare Ministrului Transportului și Infrastructurii, Radu Berceanu, prin care cerea lămuriri cu privire la starea Drumului Național 7D (fostul drum județean Câineni-Tigveni). În plus, el l-a întrebat pe ministru și data la care vor fi demarate lucrările de reabilitare ale acestuia. În opinia parlamentarului penelist, Cristian Buican obiectivul amintit este unul de importanțănațională, acesta fiind o alternativăviabilăactualului traseu Sibiu-Pitești. În plus, Cristian Buican a mai adresat o întrebare și ministrului Sănătății, Ion Bazac, că ruia i-a prezentat situația gravăîn care se aflăClinica de Recuperare că limănești. Deputatul Cristian Buican considerăaceastă problemăuna de interes major nu numai pentru nordul județului, ci și pentru buna desfășurare a actului medical din județ Mai mult, el face apel la colegii parlamentari din județul Vâlcea, pentru soluționarea acestei probleme.

De asemenea, deputatul s-a angajat săsusținăîn Parlamentul României orice tip de problemă, venităde la cetățenii județului Vâlcea, considerând utilăo consultare constantăcu electoratul, în vederea rezolvării problemelor cu care se confruntă . Pentru a demonstra că este interesat de soarta oamenilor cu grave probleme financiare, joi, 26 februarie 2009, deputatul Cristian Buican s-a deplasat în comuna Muereasca, unde a donat ajutoare, constând în articole de îmbrăcă minte câtorva zeci de familii.

Profitând de ocazie, Buican s-a întâlnit cu primarul comunei Muereasca, Ion Ungureanu, pentru a discuta pe marginea problemelor cu care se confruntă comunitatea locală. Astfel, au fost identificate mai multe probleme legate de alunecă rile de teren, situația proastăa drumurilor, de alimentarea cu apăa comunei și multe altele. Una dintre problemele stringente cu care se confruntă comunitatea localăeste cea legatăde regularizarea pârâului Muereasca.