1

COMUNICAT DE presă

Ca urmare a unui articol publicat în ediția din 9 iunie 2009 a unui săptămânal, ce apare și în județul Vâlcea, PD-L Vâlcea văsolicităsădați publicității următoarele precizări spre o mai bunăinformare a publicului cititor:

La Rm. Vâlcea , conform rezultatelor finale, PD-L a obținut 34,71% din voturile celor prezenți la urne pe 7 iunie, iar referindu-ne la intertitlul „PD-L învins în Ostroveni”, precizăm ca informația este total neadevărată.

Astfel, în secțiile de votare din Cartierul Ostroveni, amplasate la Școala Generalănr.10, Grădinița Ostroveni 1, Grup Școlar Ferdinand I, Gradinița Ostroveni 2, Școala Generală”Anton Pann” și Școala Generalănr.13, PD-L a obținut 37% din voturi, PSD 24,38%, iar PRM 19,94%.

PD-L a câștigat alegerile europarlamentare nu doar în Cartierul Ostroveni, ci și în Râmnicu Vâlcea, obținând 35% din voturi , iar dacă adăugăm voturile acordate Elenei Băsescu, respectiv 6%, rezultatul este net superior, 41% în municipiul Rm. Vâlcea, Față de cât au obținut celelalte partide. Practic, acest număr de voturi aratăclar cine e câștigă torul alegerilor în municipiu.

PD-L și EBA au jucat cu că rțile pe masă. Elena Băsescu a anunțat din clipa în care și-a dat demisia din PDL, că se va întoarce în partidul ei După alegerile europarlamentare. Ceea ce a declarat, a respectat. Nici o clipă, nici PD-L, nici Elena Băsescu, nu au mințit alegătorii. După victoria din alegerile europarlamentare, Elena Băsescu s-a întors la partidul ei.

PREȘEDINTE

PD-L RM. VÂLCEA

MIRCIA GUTĂU