Acasă Arhiva 2 Arbitrul Crăciunescu i-a arătat cartonaș roșu lui Jurcan

Arbitrul Crăciunescu i-a arătat cartonaș roșu lui Jurcan

Fostul internațional nu-l mai vrea pe senatorul PD-L la șefia partidului

SOLICITARE. Dorel Jurcan a confirmat presei informația potrivit că reia fostul internațional, Ion Crăciunescu ar fi cerut demisia acestuia într-o ședințăa Biroului Permanent Județean, desfășuratăsăptămâna trecutăla sediul partidului. Conform unor bârfe care circulăla bursa zvonurilor, Crăciunescu a venit în fața membrilor BPT cu această solicitare ca urmare a rezultatelor destule de proaste înregistrate de organizația județeană a partidului atât în alegerile locale cât și în cele parlamentare.

Vineri, 30 ianuarie, cu ocazia inaugurării noului birou parlamentar al deputatul democrat-liberal Sorin Zamfirescu a avut loc și o conferințăde presă , la care au participat deputatul Samoil Vâlcu, dar și senatorul Dorel Jurcan care îndeplinește și funcția de președinte al PD-L Vâlcea.

Cu această ocazie, șeful democrat-liberalilor vâlceni, Dorel Jurcan a confirmat presei informația potrivit că reia fostul internațional, Ion Crăciunescu ar fi cerut demisia acestuia într-o ședințăa Biroului Permanent Județean, desfășuratăsăptămâna trecutăla sediul partidului. Conform unor bârfe care circulăla bursa zvonurilor, Crăciunescu a venit în fața membrilor BPT cu această solicitare ca urmare a rezultatelor destule de proaste înregistrate de organizația județeană a partidului atât în alegerile locale cât și în cele parlamentare.

Întrebat de presă cum catalogheazăgestul colegului său de partid, Dorel Jurcan a spus: „Am rămas foarte surprins de solicitarea lui Ion Crăciunescu. Din punctul meu de vedere, este total nejustificată, având în vedere că organizația pe care o conduc a ieșit pe locul 28 într-un clasament general al partidului”, a spus senatorul PD-L. Mai mult decât atât, parlamentarul a precizat că , în opinia sa, supărarea lui Ion Crăciunescu a pornit pe fondul lipsei de sprijin politic arătat de organizația de tineret în campania electoralăpentru Parlament. „Fiind nou în partid, Ion Crăciunescu nu cunoaște prea bine istoria organizației vâlcene și nici faptul că scorul obținut în aceste alegeri este mult mai bun și cel din campaniile generale anterioare”, a mai spus el. În apărarea senatorului Jurcan a sărit și deputatul Sorin Zamfirescu care a catalogat solicitarea lui Crăciunescu drept o exagerare de proporții.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.