Acasă Arhiva 2 A ÎNCEPUT LUPTA PENTRU PARLAMENT

A ÎNCEPUT LUPTA PENTRU PARLAMENT

PNL și-a desemnat candidații la Parlament

 

Zilele trecute, președintele PNL Vâlcea, Emilian Frâncu, a făcut publică lista candidaților liberali la alegerile parlamentare ce se vor desfășura în toamna acestui an. Astfel, pentru Camera Deputaților, PNL îi va arunca în luptăpe Mihai Aristotel Ungureanu (în colegiul uninominal Rm. Vâlcea-Nord), Ion Nicolae (Rm. Vâlcea – Sud), Cristian Buican (Brezoi), Ilie Fârtat (Horezu), Svetlana Preoteasa (Drăgășani) și că tălin Harnagea în colegiul uninominal Bălcești. Pentru Senat, a spus Frâncu, își vor încerca șansele: Gheorghe Ioniță(colegiul uninominal Rm. Vâlcea), Emilian Frâncu (Horezu-Brezoi), iar în colegiul Drăgășani va candida medicul Gheorghe Folea. Deși, inițial, deputatul liberal anunțase că cei și-au anunțat intenția de a candida pentru Parlamentul României trebuie sătreacă anumite teste de selecție, riguros concepute, de curând, șeful liberal a spus că mai multe etape ale competiției interne au fost sărite, peneliștii grăbindu-se să-și desemneze, oficial, pretendenții la fotoliile de parlamentar. „Am renunțat la sondajul de opinie pentru că am fi lungit artificial competiția până la data de 15 august”, susține Frâncu.

Mai mult decât atât, deputatul Emilian Frâncu a dat și un pronostic absolut nerealist în legăturăcu numărul de fotolii ce vor fi ocupate de liberali După alegerile parlamentare. El susține că partidul pe care îl conduce la Vâlcea va obține cel puțin trei deputați și un senator. În ciuda declarațiilor lui Frâncu, calculele politice aratăo cu totul altărealitate, și anume că targetul pe care peneliștii ar trebui să-l urmeze este de un deputat și un senator.

Departe de realitățile politice ale momentului, ca de obicei, deputatul liberal a declarat că Ion Nicolae este un vârf de lance în Râmnic, el fiind convins că acesta va obține, în alegerile parlamentare, între 17-18%.

 

Social – democrații vâlceni amânădesemnarea candidaților pentru Parlament

 

 

Zilele trecute, liderul PSD Vâlcea, Ion Cîlea, a anunțat, printr-un comunicat de presă , că perioada de depunere a candidaturilor pentru Parlamentul României a fost prelungităpe termen nedefinit. Social-democrații vâlceni spun că , în acest mod, dau posibilitatea cât mai multor membrii și simpatizanți partidului săse înscrie în continuare în lupta pentru un fotoliu de parlamentar. „Organizația județeană Vâlcea a PSD pregătește în condiții deosebite participarea sa în această bătălie electorală, urmărind nu numai atingerea scopului politic firesc pentru orice structurăa unui partid politic, ci și desemnarea unor candidați cu notorietate, cu deosebităvaloare moralăși profesională, candidați care săse bucure de respectul și încrederea unui număr cât mai mare de cetățeni ai județului Vâlcea. Organizația județeană Vâlcea a P.S.D. dorește să-și îmbunătățească pemanent strategia de comunicare și imagine în scopul de a obține performanțe politice și organizatorice deosebite” – se aratăîn comunicat.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.