Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

73 de absolvenți și-au găsit un loc de muncă

 Cu ajutorul bursei locurilor de muncă ,

Normal 0 21

Agenția județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vâlcea a organizat, vineri, 26 septembrie a.c., bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul a avut loc la Centrul Regional pentru Formarea Profesionalăa Adulților din Rm. Vâlcea la care au participat și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Vâlcea și ai Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse. „Am organizat acest eveniment pentru a sprijini absolvenții vâlceni care doresc săse angajeze sau săbeneficieze de serviciile noastre. Totodată, i-am ajutat și pe angajatori săgăsească mai ușor și mai rapid forțăde muncă pentru diferite posturi pe care le aveau vacante”, a afirmat directorul executiv al AJOFM Vâlcea, Dumitru Cornoiu.

 

1.170 de persoane, în că utarea unui loc de muncă

 

Pentru acest eveniment AJOFM Vâlceaa contactat 249 de angajatoridin județul nostru, dintre care 112 au răspuns la invitație, aceștia având 671 de locuri de muncă disponibile, în domeniul construcțiilor, alimentației publice, turism, confecții, precum și alte servicii. „Prin acest demers considerăm că am oferit absolvenților de învățământ prilejul de a se întâlni direct cu angajatorii, știut fiind faptul că tinerii, indiferent de nivelul de pregătire, întâmpinădificultăți de integrare pe piața muncii, în principal din cauza lipsei de experiență”, a mai spus Dumitru Cornoiu.

1.170 de persoane aflate în că utarea unui loc de muncă , dintre care 928 de absolvenți au participat labursa locurilor de muncă , iar 703 participanți au avut norocul de a fi selectați de că tre angajatori pentru a susține un interviu în vederea încadrării în posturile solicitate. Conform datelor furnizate de directorul executiv al AJOFM Vâlcea, Dumitru Cornoiu, până acum, 73 de absolvenți au fost încadrați în posturi.