Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

6 persoane amendate cu 1.000 lei

Razii pentru depistarea hoților de lemne

În urmăcu câteva zile, polițiștii din Bălcești au identificat, în trafic, un bărbat care transporta lemn fără a avea documente de proveniență. Nicolae că ldăraru, de 41 ani, din comuna Alunu, transporta cu un VW Caravel, 2 metri steri material lemnos, de esențăstejar, când a fost oprit pentru control. Pentru că nu avea acte care săateste proveniența lemnului, polițiștii i-au confiscat marfa pe care au predat-o apoi Ocolului Silvic Bălcești. Bărbatul s-a ales cu amendăîn valoare de 1.000 lei.

Și polițiștii din Făurești au executat o acțiune pe linia prevenirii furtului de material lemnos, ocazie cu care au fost identificați Dumitru Stâlpeanu, de 71 ani, care transporta cu un Aro 243, doi metri steri, material de esențăstejar, fără documente de proveniență, Dan Marinescu, de 41 ani, care tăiase doi arbori nemarcați, de esențăstejar, pe care urma să-i transporte la domiciliul său și Mihai Gheorghe, de 21 ani, ce avea că ruța încărcatăcu lemn, 2 metri steri material lemnos, fără documente de proveniență, toți fiind domiciliați în comuna Șușani, județul Vâlcea. Materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Bălcești.

Polițiștii din Horezu, împreunăcu cei din Vaideeni, au depistat doi bărbați care transportau lemn. Mihai Ciobanu, de 42 ani și Ion Grozavu, de 35 ani, ambii din comuna Vaideeni, transportau cu Oltcit-urile 1,5 metri steri lemn esențăanine. Și ei au fost amendați pentru că nu aveau acte de proveniențăa lemnului.