Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: „Plantăm fapte bune în România” continuă

„Plantăm fapte bune în România” deschide, din nou, seria acţiunilor de primăvară în mai multe judeţe din ţară. La Feţeni, în judeţul Vâlcea, puieţii rămaşi din noiembrie anului trecut vor fi plantaţi cu ajutorul a 200 de voluntari determinaţi să facă fapte bune.

Pe 19 martie 2016, 2.500 de puieţi de gorun şi frasin vor fi plantaţi pe o suprafaţă de 0.4 hectare, rolul pădurii fiind acela a rezolva alunecările de teren din zonă. În toamna anului trecut, alţi 9.500 de puieţi au fost plantaţi la Feteni, prin munca depusă de voluntarii care au răspuns apelului pe care „Plantăm fapte bune în România” l-a realizat prin campania „Plantăm! Îngrijim! Împădurim!”.

Acțiunea face parte din proiectul „Plantăm fapte bune în România”, campanie națională de împădurire bazată pe voluntariat, al Asociaţiei EcoAssist București, în colaborare cu Direcţia Silvică Vâlcea şi Primăria Râmnicu Vâcea.

Partenerii locali ai acţiunii sunt asociaţiile Zâmbete Colorate, Promovăm prin Educaţie şi Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Vâlcea.