Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

IMPORTANT: Banii pentru copii cu cerințe educaționale speciale sunt în conturile Primăriei Râmnicu Vâlcea! Consiliul Local trebuie să voteze

O nouă ședință extraordinară, cea de-a cincea în luna decembrie 2015, va avea loc la Primăria Râmnicu Vâlcea. Ședința este convocată de către primarul interimar IOn Gigi Matei pentru data de 23 decembrie 2015, la orele 9.00 și are un singur punct pe ordinea de zi.

Este vorba despre rectificarea bugetului local pe anul 2015, proiect pe care consilierii locali liberali și independenți s-au încăpățânat până acum să nu-l voteze.

Proiectul este unul de importanță majoră pentru că se referă la sumele de bani pentru copii cu cerințe educaționale speciale. Executivul Primăriei din Râmnicu Vâlcea informează că în conturile instituției se află suma de 293.440 lei, sumă care reprezintă plata drepturilor de care beneficiază copii cu cerințe educaționale speciale integrați în învățământul de masă pentru perioada 14.09 – 18.12.2015, sume alocate de către Consiliul Județean Vâlcea în baza ordinului ministrului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și astfel este necesară o nouă rectificare a bugetului local pentru anul 2015.

Foarte important este faptul că în cazul neutilizării fondurilor alocate, acestea vor fi returnate Consiliului Județean Vâlcea la închiderea exercițiului bugetar 2015.