Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ROBERT SCHELL: Nu pot fi făcut eu hoț și mincinos doar pentru că am cumpărat casa fiului primarului din Râmnicu Vâlcea! (VIDEO)

Primarul orașului Brezoi, Robert Schell, care este și președintele Asociației ADI APA Vâlcea reacționează la atacurile din spațiul public în care a fost acuzat că a cumpărat, în mod abuziv și ilegal, casa fiului primarului din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău.

”Am văzut că toată lumea este foarte agitată de ceea ce am făcut eu acum la ADI APA Vâlcea prin cumpărarea acelui sediu. Cred că toată lumea mă cunoaște și toți primarii au votat în cunoștință de cauză. Niciodată nu am ascuns faptul că e casa cuiva, nici nu m-a interesat a cui este acea proprietate. Noi am făcut un studiu, iar raportat la preț cred că este cea mai bună achiziție pe care o putea face ADI APA, sediul se pretează activității noastre, a fost prețul cel mai mic, puțin mai mare decât celălalt, dar cu mai puține reparații de făcut. Nu cred că pot fi suspectat de vreo chestiune ilegală în achiziționarea acestui spațiu.

Cu atât mai mult cu cât aprobarea a fost dată de acum un an, Adunarea Generală era mai puțin interesată de al cui este spațiul, ci să facem o investiție eficientă pentru Asociație. Îmi pare rău că s-au creat aceste discuții și chiar nu cred că pot fi făcut eu hoț și mincinos doar pentru că am cumpărat casa fiului primarului din Râmnicu Vâlcea. Pentru mine este o investiție corectă și oricine poate avea acces la documentele care au stat la baza acestei achiziții și cred că nimeni nu se poate îndoi de corectitudinea mea”, ne-a declarat Robert Schell, primarul orașului Brezoi.