Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Reţea Wirelles în parcurile din oraşul Bălceşti

Primarul oraşului Bălceşti, liberalul Constantin Aleca, arată că ştie să ţină pasul cu vremurile şi că le înţelege tinerilor nevoia de a naviga pe Internet. În acest sens, primarul Aleca a achiziţionat o reţea Wirelles, care funcţionează de la 1 martie 2017 în cele două parcuri din oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea. este vorba despre parcul din faţa primăriei Bălceşti şi cel din faţa magazinului Annabella.

„Sper că tinerii, şi nu numai, se bucură că pot naviga acum pe Internet, plimbându-se prin parc. Consider că era necesară o reţea wirelles,chiar dacă este doar pentru centrul oraşului”, ne-a declarat primarul Aleca.

De asemenea, primarul oraşului Bălceşti nu slăbeşte din vedere nici investiţiile cu adevărat importante , având deja depuse mai multe proiecte pentru finanţare pe ordonanţa 28. „Este vorba despre asfaltare strada Teilor – SMA – Irimeştii de Sus, Dosul Boghii intrare biserică Bânţa. Avem în vedere şi amenajarea unui târg săptămânalla Otetelişu – Aleea Târgului, care presupune împrejmuire, aducere apă, canalizare, nivelare teren. Târgul va avea mese pentru comercianţiţi, dar şi spaţii delimitate pentru ovine, caprine, bovine, cabaline.

Tot pe OUG 28 intenţionăm să obţinem finanţare pentru drumul de exploatare agricolă în oraşul Bălceşti pe o lungime totală de 5,264 km. Drumul este amplasat în extravilanul satelor Popeşti şi Goruneşti, iar drumurile care se modernizează sunt legate de DN65C şi DJ 65 B”, ne-a declarat primarul Constantin Aleca.