Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

“Pe fir de borangic” la Stoeneşti

• Ziua comunei Stoeneşti se află la cea de-a treia ediţie

În data de 9 iulie, locuitorii Stoeneştiului sunt invitaţi să participe la cea de-a treia ediţie a Zilei Comunei, intitulată “Pe fir de borangic”.

Numele grele vor cânta la Zilele Comunei

Dacă anul trecut, Lidia Buble şi Adi de la Vâlcea au fost artiştii care s-au ocupat cu atmosferă, primarul Gheorghe Dumbravă, nu s-a lăsat mai prejos nici în acest an, şi îi va aduce pe Niculina Stoican şi pe Adi de la Vâlcea.

I-a ales pe cei doi artişti în urma consultării cu cetăţenii comunei Stoeneşti

Înainte de a invita celebrii artişti, ca şi anul trecut, primarul Gheorghe Dumbravă s-a consultat cu locuitorii Stoeneştiului, pe mediile de socializare.
“Având în vedere că în data de 09.07.2017 se va organiza ziua festivă a comunei Stoeneşti Pe fir de borangic, ediţia a III-a, vă solicităm părerile dumneavoastră cu privire la formaţiile şi cântăreţii favoriţi! Vă asigurăm că opiniile dumneavoastră vor fi luate în considerare şi în limita posibilităţilor financiare vor fi respectate. Vă mulţumim!” se arată în mesajul postat de primarul Gheorghe Dumbravă.

Pe lângă cele două nume grele ale muzicii româneşti, pe scenă din Stoeneşti va mai concerta şi Olguţa Berbec, Alexia, precum şi ansamblul „Moştenitorii” din comuna Pietrari.