Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primarul Florinel Constantinescu vrea să modernizeze primăria din Călimăneşti

Printre invesţiile care vor fi demarate în viitor, în oraşul Călimăneşti, pe listă se află şi modernizarea primăriei. Atât modernizarea cât şi restul investiţiilor vor fi realizate în funcţie de fondurile de care va dispune primăria. Procesul de modernizare al primăriei va fi unul amplu incluzând atât reabilitarea, cât şi extinderea actualului sediu.

Unităţile de învăţământ, din Călimăneşti, nu au fost uitate

De asemenea, primarul Florinel Constantinescu, doreşte să doteze cu mobilier şi echipamente specifice, laboratoarele de la Liceul Tehnologic de Turism, Şcoala Gimnaziala Ştefan Vodă Cantacuzino şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 1.

Reamintim că în toamna anului trecut, s-au încheiat lucrările de modernizare a campusului şcolar de la Liceul Tehnologic de Turism din Călimăneşti. Investiţia a avut o valoare totală de 112 miliarde de lei vechi şi a beneficiat de finanţare prin POR Axa Prioritară 3.
Aşadar, obiectivele primarului, de îmbunătăţire a infrastructurii de educaţie şi a dotării instituţiilor de învăţământ cu aparatură modernă, continuă!