Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ORLEȘTI: Primarul Cârstina le-a făcut oamenilor bulevard

Administrația locală și primarul comunei Orlești, Constantin Cârstina, au arătat că dacă există interes, se găsesc și soluții. O porţiune de drum comunal de câteva sute de metri, aflată între DN 64 şi DJ Scundu – Orleşti a fost transformată într-un adevărat bulevard. Practic, pe ambele sensuri de mers, la mijlocul drumului, s-a creat o porţiune plină cu trandafiri şi cu viţă de vie.

Primarul localităţii Orleşti, Constantin Cârstina consideră că nici nu se poate altfel deoarece strugurele este blazonul localităţii.

”Am reuşit prin eforturile CL Orleşti, prin buget propriu, să creăm acele utilităţi şi spaţiul verde care să demonstreze că şi o localitate din mediul rural poate să aibă condiţii ca la oraş. Este impresionat că toată viţa s-a prins şi din primul an a făcut şi struguri. Este un semn pozitiv, care mi-a arătat că nu ne-am străduit în zadar. Orleştiul este o localitate cu specific viticol, iar viţa de vie ne reprezintă, fiind prezentă şi pe stema localităţii”, susține primarul Constantin Cârstina.