Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

În Bărbăteşti au fost depuse proiecte pentru reabilitarea iluminatului stradal

Primarul localităţii Bărbăteşti, Constantin Banacu a depus la Guvern un proiect de reabilitare a iluminatului stradal. În total, se vor monta peste 500 de lămpi cu LED. Pe lista proiectelor pentru care primarul speră să mai primească finanţare se numără şi reabilitarea şcolii în satul Negruleşti, valoarea totală a investiţiei fiind de 5,47 miliarde de lei vechi.
„Altfel, pe Măsura 7.2, vom face o grădiniţă într-o clădire în care a funcţionat, până nu de mult, şcoala cu clasele I-IV din Bârzeşti.” a declarat primarul Constantin Banacu.
Aceasta grădiniţă este necesară copiilor, deoarece în prezent, aceştia sunt nevoiţi să înveţe în sala de sport.
„Ni s-a ivit însă posibilitatea să facem o grădiniţă modernă şi trebuie să profităm. Investiţia va avea o valoare de 22 de miliarde de lei vechi. Vechea şcoala din Bârzeşti va trece printr-o transformare radicală.
Astfel, printre lucrările care vor fi realizate, se vor număra cele de înlocuire a acoperişului, de montare a unei centrale termice, dar şi de dotare cu mobilier nou. în grădiniţa respectivă îşi vor desfăşura activitatea circa 60 de copii, împărţiţi în trei grupe”, a completat primarul.