Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

IMPORTANT: Întreaga localitate Drăgoești va avea apă și canalizare

Unul dintre cele mai importante proiecte din localitatea Drăgoești este cel de apă și canalizare, care este prins deja în masterplanul județului. Primarul Gheorghe Melente spune că în acest moment se lucrează la autorizații, pentru ca proiectul să demareze cât mai rapid. Localitatea Drăgoești are apă și canalizare pe arterele principale, însă grație acestui proiect întreaga comună, până la ultimul cătun, va avea apă și canalizare.
”Localitatea Drăgoeşti este prinsă în acest „Proiect regional de dezvoltarea a infrastructurii de apă şi apă uzată”, propus pentru finanţare prin programul POIM 2014 – 2020 şi va beneficia de apă şi canalizare toată localitatea.
În acest masterplan, localitatea Olanu va fi racordată la sistemul de alimentare din localitatea Drăgoeşti, fiindcă noi avem o staţie performantă, şi avem inclusiv un sistem de canalizare dimensionat corespunzător. În mare parte, localitatea beneficiază de apă şi canalizare pe arterele principale, dar prin acest proiect se vor face extinderile de reţea pe uliţe adiacente”, arată Gheorghe Melente.