Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO TRAFIC BLOCAT PE DN7! Se intervine pentru scoaterea autoturismelor căzute în râul Olt

Traficul este blocat, vineri dimineața, pe DN7, la kilometrul 206, unde autoritățile intervin pentru scoaterea platformei prăbușite în noaptea de miercuri spre joi în albia râului Olt.
IPJ Vâlcea a anunțat, vineri, că traficul este blocat, iar TIR-urile sunt oprite de polițiști într-o parcare din comuna Câineni. Traficul va fi blocat pentru scoaterea autoutilitarei și a încărcăturii acesteia din albia râului Olt.
Se intervine cu trei utilaje de mare tonaj și cu specialiști de la compania de distribuție a energiei electrice, care vor deconecta liniile de înaltă tensiune.
Autoutilitara s-a răsturnat în râul Olt în noaptea de miercuri spre joi. Polițiștii spuneau atunci că șoferul, un bărbat de 27 de ani din Argeș, a pierdut controlul din cauza oboselii, a distrus parapetul din beton și s-a răsturnat în râul Olt. Atât șoferul, cât și un alt pasager din mașină au fost duși la spital.
Două mașini din cele 8 care erau pe platforma autoutilitarei au căzut în Olt și au fost găsite de angajații ISU care le-au căutat cu scafandri și o barcă pneumatică.