Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: RESTAURANT DE LUX la Orleşti: Primarul Cârstina e mândru de investiţie!

Vechiul cămin cultural din localitatea Orleşti, Vâlcea, a fost transformat de primarul Constantin Cârstina într-un veritabil restaurant de lux, unde tinerii din comună îşi pot organiza nunţi de vis. Marea mândrie a primarului Cârstina este faptul că întreaga investiţie a fost realizată din bugetul local, de fiecare dată, de la Consiliul Judeţean Vâlcea, primind prea puţin bani pentru asemenea investiţii.

Nu s-a grăbit, a investit cu cap şi în doi ani de zile, căminul cultural din localitate a fost transformat într-un adevărat restaurant de 5 stele. Bucătărie modern utilată, grupuri sanitare noi, mobilier, scaune, mese, canapele etc., la căminul cultural din Orleşti găseşti tot ce îşi trebuie pentru a organiza o nuntă sau un botez de vis.

„Totul este făcut din bugetul local. Nu am primit fonduri pentru reabilitarea Căminului Cultural, aşa că în fiecare an am alocat din buget câte o sumă pentru modernizarea lui. În urmă cu doi ani am finalizat amenajarea lui. Anul acesta am început extinderea lui, tot cu bani din bugetul local”, ne-a spus primarul Constantin Cârstina.

După ce a văzut investiţia gata, Constantin Cârstina se gândeşte şi să extindă Căminul Cultural. De data aceasta, primarul acordă atenţie, spaţiilor din afara căminului cum ar fi aleile pietonale, un foişor cochet, unde cei care vin la cămin pot petrece câteva clipe frumoase.

În acest moment, primarul Cârstina apreciază că la cămin se pot organiza nunţi de maximum 300 de persoane, iar după ce se va realiza extinderea, oamenii se pot gândi şi la nunţi de 500 de invitaţie.