Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Forumul „Parteneriatul Public Privat” – eveniment organizat de PNL Vâlcea la Bujoreni

Astăzi, 16 februarie, Filiala PNL Vâlcea, alături de primarul comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu, au organizat evenimentul „PARTENERIATUL PUBLIC-PRIVAT, O MODALITATE EFICIENTĂ DE A DEZVOLTA ȘI GESTIONA PROIECTE DE INTERES PUBLIC”, la CĂMINUL CULTURAL GURA VĂII, destinat tuturor celor care își doresc să aplice pentru proiecte și afaceri durabile, finanțate prin fonduri europene.

La eveniment au luat parte reprezentanții Partidului Național Liberal, deputatul Cristian Buican și senatorul Claudia Banu.

Evenimentul a fost conceput ca un forum de întâlnire între reprezentanții autoritățiilor publice și private, precum și între specialiștii în domeniul fondurilor europene și cei care își doresc să acceseze aceste surse de finanțare.

Prin intermediul acestui eveniment, s-a urmărit să se stimuleze interesul și implicarea în accesarea fondurilor europene, precum și să ofere suport și consultanță pentru a depăși eventualele obstacole întâmpinate în procesul de accesare și gestionare a acestor fonduri.
Specialiștii în domeniu, au prezentat o modalitate eficientă de a dezvolta și gestiona proiecte de interes local, iar cei interesați au putut dezbate subiecte, idei și opinii, într-un mediu profesionist.

Toți cei interesați pot accesa platforma https://arhidorconsult.ro/ unde vor primi răspunsuri și ajutor pentru a-și depune proiectul spre o afacere profitabilă, rambursată cu fonduri europene.