Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Deputatul Costi Rădulescu vrea să-i „terorizeze” pe miniştri cu problemele judeţului Vâlcea

Deputatul Colegiului Uninominal Rm. Vâlcea Sud, Constantin Rădulescu, a încheiat sesiunea parlamentară cu rezultate remarcabile, el depunând la Camera Deputaţilor nu mai puţin de 6 proiecte de legi, 9 întrebări şi interpelări adresate miniştrilor în funcţie şi 3 declaraţii politice pe  diverse teme. Tânărul deputat vâlcean se numără printre parlamentarii guralivi, el luând cuvântul în plen de câte ori a considerat necesar. Cea mai importantă intervenţie a sa a fost aceea referitoare la Oltchim, când a făcut apel la Guvernul Ponta să ia toate măsurile necesare de salvare a combinatului din Rm. Vâlcea.  De remarcat este că tânărul deputat nu a lipsit de la nicio şedinţă de vot final, vot important pentru adoptarea proiectelor de legi supuse dezbaterii. „Da, într-adevăr am ţinut să fiu prezent la toate voturile finale şi nu îmi amintesc să fi lipsit. Acelaşi lucru pot să spun şi despre activitatea mea în Comisia de Sănătate al cărui membru sunt. Am învăţat mult în această perioadă şi sunt încredinţat că în următoarea sesiune a Parlamentului îmi voi îmbunătăţi şi mai mult prestaţia!” – susţine deputatul Constantin Rădulescu. Audienţe în teritoriu

Constantin Rădulescu a fost unul dintre cei mai activi parlamentari şi în teritoriu, el organizând acţiuni cu caracter umanitar, dar şi audienţe publice sau întâlniri cu primarii sau cu reprezentanţii diverselor instituţii administrative şi economice de la nivelul judeţului Vâlcea. „Sunt într-adevăr câteva lucruri de care sunt mândru şi pe care le-am realizat împreună cu echipa mea. Am reuşit să ajutăm nişte oameni necăjiţi, însă mai avem multe de făcut. Cea mai emoţionantă rămâne însă pentru mine invitaţia de a participa la Serbarea de Sfârşit de an la Grădiniţa Ostroveni 2. Nu am putut fi prezent alături de prichindei, dar le-am trimis dulciuri şi felicitările mele. Vreau să vă mai spun că rămân în continuare alături de Clubul Sportiv Lykaios şi de copiii din Ostroveni care fac sport aici. Am sprijinit Clubul Pensionarilor din Ostroveni şi multe altele şi sper ca împreună cu echipa mea, cu bravii mei susţinători din Organizaţia Judeţeană de Tineret, să putem face şi mai mult bine pentru cei care au nevoie!” – a mai spus deputatul Constantin Rădulescu.

Vacanţa nu e vacanţă!

Chiar dacă s-a terminat sesiunea parlamentară, tânărul deputat al Colegiului Rm. Vâlcea Sud nu are de gând să-şi ia vacanţă, ci să-şi continue munca în teritoriu. „Ei bravo, vacanţa este un mod de a spune pentru că noi lucrăm în comisii, iar în plus eu mi-am propus ca în aceste două luni să am evaluările finale pe medicina şcolară şi pentru că Guvernul  nu este în vacanţă. Împreună cu primarii din colegiu şi din judeţul Vâlcea, după ce ne vom face temele, vom merge dacă este nevoie «cu jalba în proţap» peste miniştri. Vacanţa parlamentară este un prilej de a sta mai mult în mijlocul oamenilor, de a merge mai des la şedinţele Consiliului Local şi vreau să vă spun că îmi propun să mă întâlnesc cu toţi reprezentanţii instituţiilor abilitate pentru ca în toamnă să prezentăm o serie de propuneri şi modificări la Codul Rutier. Tot în această perioadă voi avea dialog cu reprezentaţi ai comunităţii oamenilor de afaceri şi instituţiilor de resort cu privire la amendarea şi modificarea Codului Fiscal” – a conchis deputatul Constantin Rădulescu.

CLAUDIA STANCIU