Acasă Administraţie Carmen Alexandrescu a devenit un adevărat stres pentru Ion Cîlea

Carmen Alexandrescu a devenit un adevărat stres pentru Ion Cîlea

BIZAR. Aflată la dreapta şefului Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, directorul executiv al Direcţiei de Programe şi Relaţii Externe a instituţiei, Carmen Alexandrescu, denumită de presa locală şi „Cruella” i-a „picurat” social-democratului în ureche, la conferinţa de presă a Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia, tot felul de informaţii de parcă preşedintele CJ ar fi fost un elev superficial care nu şi-a învăţat temele pe de rost. Uşor deranjat de atitudinea de dascăl pisălog al „Cruellei”, Ion Cîlea i-a aruncat acesteia câteva priviri pe sub sprâncene, pe care, din păcate, Alexandrescu nu le-a înţeles rostul.

Despre Carmen Alexandrescu VOCEA VÂLCII a scris, în repetate rânduri, că are, de multe ori, un comportament, vizavi de colegii şi subordonaţii din Consiliul Judeţem de satrap, crezând despre ea că a pus coada la prună şi rama la tablou. De-a lungul vremii, spun bârfitorii, „Cruella” a avut de mai multe ori interdicţie de a intra în birourile angajaţilor cu funcţii de răspundere, pentru simplul motiv că aceştia  se săturaseră până peste cap de urletele ei de nesuportat. Denumită de presă „Cruella de Vil”, Alexandrescu, directorul executiv al Direcţiei de Programe şi Relaţii Externe a Consiliului Judeţean, este un personaj, spun colegii, extrem de imprevizibil şi stresat care emană suficient de multe energii negative, cât să scoată din sărite şi cel mai calm angajat al instituţiei. Suficientă şi în permanenţă pusă pe harţă, „Cruella de Vil” suferă de mania contradicţiei şi are impresia că a luat toată mintea şi experienţa din lume.

Cruella face teoria chibritului

Bârfele care circulă la bursa zvonurilor despre Alexandrescu nu sunt nefondante, având în vedere că, nu o dată, am auzit-o pe „Cruella”  făcând teoria chibritului în  biroul preşedintelui CJ, Ion Cîlea, folosind un ton răstit şi strident, care-ţi dă fiori pe şira spinării. Revenind la întâlnirea cu presa de care aminteam, trebuie spus că şefului CJ, Ion Cîlea, nu i-a picat prea bine faptul că Alexandrescu încerca să-l facă să pară neştiutor în faţa celor prezenţi la conferinţă, motiv pentru care, de câteva ori, i-a răspuns răstit, lăsând-o să înţeleagă că stăpâneşte destul de bine situaţia. Dar n-ai ce te face cu „Cruella”. Femeia e setată pe ce are de transmis şi nu-i pasă că devine, de multe ori, patetică.

RAUL POP

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.