Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Camelia Romcescu: Slătioara va ajunge, cel târziu anul viitor, în zona de top a comunelor din Vâlcea

Comuna Slătioara este azi printre puținele comune ale județului care s-a dezvoltat și modernizat în ritm alert, reușind să gândească un proiect de durată. Comunitatea beneficiază de toate utilitățile, mai puţin gaze naturale, are un relief care permite dezvoltarea turismului, dar și o arie protejată de interes national, o rezervație natural de tip geologic, renumită pe plan naţional, iar exemplele ar putea continua.

Administrația publică locală a știut tot timpul și continuă să implementeze proiecte atât guvernamentale, cât și europene, care îmbunătățesc imaginea comunei ridicând-o la un alt nivel.

Camelia Romcescu, primarul comunei, are deja în achiziție o stație de încarcăre electrică pentru autovehiculele electrice, investiție cu fonduri europene, mai ales că Slătioara este o comună de tranzit, situață pe drumul județean 67, la limită cu județul Gorj. Iar cu fonduri locale, primarul spune că a alocat sumele necesare pentru asfaltarea drumurilor din parcul industrial Mogești- Milostea, pentru noii agenți economici care și-au concesionat terenuri, dar și utilități. De asemenea, tot acolo se află și noul dispensar medical, care de fapt va fi o miniclinică locală.

Tot în parcul industrial va funcționa și cel mai mare parc fotovoltaic din Vâlcea, alături de alte mici firme care au o activitate diversă.

”Suntem la început de dezvoltare, sunt convinsă că inima economică a localității  se va muta aici. Unde vor fi locuri de muncă, fonduri pentru bugetul local, Slătioara va ajunge, cel târziu anul viitor, în zona de top a comunelor din Vâlcea. Acum am scos la licitație, toate proiectele prin Anghel Saligny și ne mândrim cu o atragere din ce în ce mai mare de populație rezidentă”, spune Camelia Romcescu.