Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: Se circula pe cel mai frumos drum din Valcea

Varful Cozia, punct de reper pentru turisti, a devenit mai usor practicabil, dupa ce RAJDO Valcea a intervenit zilele trecute, executand lucrari de intretinere si reabilitare astfel incat sa poata fi circulabil. Acum, pe pe drumul judetean 703 N se poate circula cu masina in conditii de siguranta. Traseul se intinde pe 17,5 kilometri pana la cabana si la releu.

„Astăzi m-am deplasat pe un drum pe cât de frumos, pe atât de dificil: DJ 703 N, drum care pleacă din Berislăvești și ajunge la releul de pe Vârful Cozia.

Drumul are o lungime de 17,5 km, iar de la km 5+000 traseul era foarte anevoios și necesita lucrări de întreținere și reabilitare.

Drumarii vâlceni intervin cu lucrări, s-a procedat la tăierea vegetației și a arborilor care puneau în pericol traficul rutier, dar și rețeaua electrică, mai ales în sezonul de iarnă.

Totodată, s-au executat șanțuri de pământ pentru dirijarea apelor pluviale și s-a refăcut platforma drumului cu balast și piatra spartă, în zonele grav afectate.

În urma acestor lucrări, pe care le-au realizat drumarii de la RAJDP, se poate circula în condiții de siguranță pe acest drum”, sustine presedintele CJ VAlcea.