Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO. Imagini ȘOCANTE! Bărbat incendiat de niște tineri, la Stoenești!

Caz șocant în localitatea Stoenești din județul Vâlcea! Un bărbat din localitate a fost incendiat de niște tineri inconștienți. Incidentul s-a produs în după-amiaza zilei de 13 februarie a.c. Tinerii au crezut că fac o glumă, folosind un spray cu gaz sau vopsea și o brichetă, cu care efectiv i-au dat foc bietului om, care a fost luat prin surprindere. Flacăra a fost stinsă repede, dar bărbatul a suferit un atac de panică.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care câțiva tineri ar fi agresat o persoană, în localitatea Stoenești, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea este abilitat să comunice următoarele:

În referire la imaginile în cauză, vă informăm că polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Pietrari au identificat persoanele implicate și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.

Totodată, menționăm faptul că partea vătămată nu a necesitat transport la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale” ne informează reprezentanții IPJ Vâlcea.